Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אתמול שמתי לב שעוצמת תאורת הבלימה לא מתחזקת בלחיצה על דוושת הבלימה - קורה בשני הצדדים.

כאשר מדליקים את האורות (קדמיים) הנורות האחוריות נדלקות, כאשר לוחצים על הבלם האור לא מתחזק.

כאשר האורות (קדמיים) כבויים ולוחצים על הבלם האור מאחורה לא נדלק.

החלפתי אתמול נורות והבעיה לא נפתרה. בנוסף אור הבלימה האמצעי (מתחת לשמשה האחורית) לא נדלק 

מה יכול לגרום לזה? 

מדובר באקסנט 2006.

תודה רבה.

פורסם (נערך)

בדרך כלל שדברים כאלה קורים בזוגות\שלשות+ הבעיה היא צעד אחד אחורה, הסבירות ששתי הנורות בלימה שלך נשרפו ביחד דיי נמוכה לטעמי

נשמע כאילו האות החשמלי שאמור להגיע למערכת שאתה בולם לא מגיע, אם אתה לא מבין בחשמל פשוט תקפוץ לחשמלאי רכב ותגיד לו מה קורה

אם אתה רוצה לבדוק את התאוריה שלי בעצמך תבדוק עם רב מודד או מברג טסטר(?, לא בטוח בקשר לזה) אם הרכב מנסה בכלל להדליק את הנורות בלימה בזמן שאתה לוחץ על הבלם

במידה וזו אכן הבעיה תתחיל לעקוב אחרי הצנרת חשמל, או מהנורות אחורה ולראות איפה מתחיל כן להיות זרם או מהדוושה קדימה ולראות איפה מפסיק להיות זרם

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
פורסם
לפני 3 שעות, Sparrow420 כתב:

בדרך כלל שדברים כאלה קורים בזוגות\שלשות+ הבעיה היא צעד אחד אחורה, הסבירות ששתי הנורות בלימה שלך נשרפו ביחד דיי נמוכה לטעמי

נשמע כאילו האות החשמלי שאמור להגיע למערכת שאתה בולם לא מגיע, אם אתה לא מבין בחשמל פשוט תקפוץ לחשמלאי רכב ותגיד לו מה קורה

אם אתה רוצה לבדוק את התאוריה שלי בעצמך תבדוק עם רב מודד או מברג טסטר(?, לא בטוח בקשר לזה) אם הרכב מנסה בכלל להדליק את הנורות בלימה בזמן שאתה לוחץ על הבלם

במידה וזו אכן הבעיה תתחיל לעקוב אחרי הצנרת חשמל, או מהנורות אחורה ולראות איפה מתחיל כן להיות זרם או מהדוושה קדימה ולראות איפה מפסיק להיות זרם

תודה לך, גם ההנחה שלי הייתה שזה צירוף מקרים גדול מדי.

הייתי שמח לנסות להתחקות אחר הבעיה בעצמי ואם לא אצליח כמובן שאבקר אצל החשמלאי כי לא ניתן לנסוע בצורה כזו עם הרכב.

יש ברשותי רב מודד (אך לא טסטר), אתה מכיר אולי מדריך מצולם שאוכל לעקוב אחריו?

לפני 3 שעות, רפי לין כתב:

כנראה שמתג אורות הבלם שמעל דוושת הבלם פגום או מחברו מנותק.

זה קל לתיקון, לא יקר ודחוף בגלל ההיבט הבטיחותי.

בברכה  -  רפי לין

תודה רפי,

קל לתיקון גם באופן עצמאי? הייתי שמח לנסות בעצמי בעיקר בשביל הלימוד, אך כמובן ההיבט הבטיחותי כאן חשוב יותר.

אם ברשותי רב מודד האם אתה יכול להדריך אותי מאיפה להתחיל לבדוק?

פורסם

תאתר את המתג מעל דוושת הבלם תנתק את שני החוטים ותגשר בניהם. אם האור נדלק הבעיה במתג.

או לחילופין לבדוק עם הרב-מודד אם המתג סוגר מעגל בזמן שלחוץ.

פורסם (נערך)

עבדתי לפי המדריך הזה:

כשפתחתי את ההברגה הגומיה התפרקה לכמה חלקים תוך כדי.

לא כל כך ידעתי איך לבדוק את הרציפות כי המתג מעט שונה אצלי אז פשוט חיברתי הכל בחזרה בלי הגומיה כדי לראות מה קורה.

עכשיו 3 הנורות דולקות באופן רציף ובלחיצה על הקפיץ הן נכבות.

האם האבחנה שלי שרק הגומיה תקולה והמתג עצמו תקין נכונה?

אני בדיוק יוצא לקנות גומיה חדשה כזו, אם יכול להיות שפספסתי משהו ואולי צריך להחליף גם את המתג אשמח אם תכתבו לי כדי שאספיק לקנות בחנות.

תודה!

עריכה

הוספתי תמונות

A65A4139-EF6E-4C41-A939-DC68550E05E1.jpeg

DA9FD330-D7AA-4E84-ADD0-82292D6012D3.jpeg

86A46C96-DCE1-4E73-B566-D7CFC78E1980.jpeg

E6DB6085-D616-43EB-A430-057D86DE987E.jpeg

5D7C8AF6-E824-4A9D-81FA-8B1B885137FE.jpeg

ED65CE2F-AAC7-4162-9C55-86381093A6EB.jpeg

B33017D0-9797-4383-B838-AB4094420CA9.jpeg

עריכה אחרונה על ידי poomba
פורסם

רק אציין שקרה לי ששתי נורות הבלם נשרפו בו זמנית [כנראה] תוך כדי נסיעה. [גיליתי את זה כשחניתי מול קיר והיה לי "קצת חשוך" כשלחצתי על המעצור].

היות והנורה האמצעית כן עבדה היה ברור שלא מתג ההפעלה שלהם תקול.

נדיר אבל קורה.

• תוכן חדש...