Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האישה בקרוב תתחיל להתפרנס בישראל, תקבל תלוש בישראל ותשלם מס בישראל. היא מעוניינת להעביר חלק מהמשכורת לחשבון הבנק שלה בארה״ב ומעוניינת לעשות את זה בעלות הנמוכה ביותר האפשרית. כמובן שיבוצע תיאום מס מול הרשויות בארה״ב. קריפטו עלה כאופציה, לא איכפת לה מהתנודתיות (מקסימום תחזיק את הקריפטו כהשקעה עד שיעלה). הצעות איך אפשר לקנות קריפטו מחשבון בנק ישראלי בקלות יחסית ?

הצעות לגבי אלטרנטיבות זולות במיוחד להזזת הכסף יתקבלו בברכה גם כן, מדובר על כ-3000-6000 שקל בחודש.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בדקתם עם הבנק בישראל? הבנקים בישראל מנסים למנוע בכל צורה אפשרית העברה לחו"ל בהעמסת בירוקרטיה והליכים כאילו מנסים מינימום לקבל גישה לפוטבול הגרעיני, אבל כאשר מדובר בין חשבונות עצמיים הסיפור הופך לפשוט בהרבה והעמלות לא גבוהות.

גוגל פיי עומדים להיכנס לישראל, זו יכולה להיות אופציה.

פורסם
לפני שעתיים, קאררה כתב:

קריפטו עלה כאופציה, לא איכפת לה מהתנודתיות (מקסימום תחזיק את הקריפטו כהשקעה עד שיעלה)

היא יכולה להשתמש בקריפטו USC, הצמדה לדולר. 

לפני שעתיים, קאררה כתב:

כמובן שיבוצע תיאום מס מול הרשויות בארה״ב

רשויות המס התחילו להשים לב לעניין הקריפטו לכן ממליץ להיזהר!

לפני שעתיים, קאררה כתב:

הצעות לגבי אלטרנטיבות זולות במיוחד להזזת הכסף יתקבלו בברכה גם כן, מדובר על כ-3000-6000 שקל בחודש.

אלטרנטיבה זולה הייתי אומר דווקא לנסות בקבוצות הפייסבוק למרות שאני לא התעסקתי בזה וקשה לי לדעת אם יש שם מציאות. 

ממליץ בחום לקפוץ לשרשור על ביטקוין ולקרוא שמה איך מתעסקים עם עניין העברת הכסף לקריפטו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, קאררה כתב:

בדוק את wise.com. מאפשר קבלת כספים בש'ח, המרתם לדולר (או הרבה מטבעות אחרים) והעברתם לחשבון בארה'ב. מנסיוני השירות נוח ומהיר. כמובן שיש עמלות המרה, אבל זולות יותר מהמקובל בבנקים בישראל.

עריכה: wise תומכים בהעברות מדולר לשקל ולא להפך. לכן לא יתאימו לפות'ש

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם
לפני 4 דקות, MiniMiz3r כתב:

Interactive Brokers

מודה ומתוודה, לא הייתי בטוח אם להציע את האפשרות הזו. מצטער שלא הצעתי קודם לכן.

בהחלט שיטה טובה לעשות העברה בזול. גם יותר פשוטה מקריפטו

כן הייתי בוחן את האפשרות להשים את הכסף בחשבון, להשקיע באג"ח ולמכור בעת העברה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, MiniMiz3r כתב:

Interactive Brokers

מחזק

זה עובד ככה: העברה בין חשבון בנק ישראלי וחשבון של אינטרקטיב ישראל, משם הכסף מופיע בחשבון כדולר (אחרי שביצעת המרה שהיא נחשבת זולה) ואח"כ העברה לחשבון בנק בארה"ב

עריכה אחרונה על ידי roiei
פורסם
לפני 40 דקות, f31 כתב:

money.png.91a22081cc0de2590ab0f810a8241485.png

לך עכשיו תמצא פילגש..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 13.11.2021 בשעה 14:20, roiei כתב:

מחזק

זה עובד ככה: העברה בין חשבון בנק ישראלי וחשבון של אינטרקטיב ישראל, משם הכסף מופיע בחשבון כדולר (אחרי שביצעת המרה שהיא נחשבת זולה) ואח"כ העברה לחשבון בנק בארה"ב

מקפיץ את השירשור כדי לשאול אם מישהו אשכרה השתמש באינטראקטיב כדי להעביר שקלים מישראל לדולרים בארה״ב. אם כן אשמח להוראות מפורטות. 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקפיץ את השירשור שוב פעם אחרי ניסיון בודד להעביר כסף וזה מה שקיבלתי:

image.png.af811ef87cad3ab80cbe8c6c2f234c78.png

יש עוד הצעות איך ניתן להעביר כסף מישראל לארה״ב ?

עריכה אחרונה על ידי קאררה

פורסם
לפני 3 שעות, Gavrik כתב:

אולי חשבון PAYONEER ולטעון בו ממש שטרות מהכספומט?

לא יעבוד, אני חי בארה״ב.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 16.12.2021 בשעה 19:33, קאררה כתב:

מקפיץ את השירשור שוב פעם אחרי ניסיון בודד להעביר כסף וזה מה שקיבלתי:

image.png.af811ef87cad3ab80cbe8c6c2f234c78.png

בתאריך 16.12.2021 בשעה 19:33, קאררה כתב:

יש עוד הצעות איך ניתן להעביר כסף מישראל לארה״ב ?

מקפיץ את השירשור פעם אחת אחרונה. קניתי קצת מניות: מייקרוסופט ואפל (כ-15) ואת שאר הכסף התחלתי להעביר לחשבון. כל עוד נעשה מסחר (או אחזקת מניות) בחשבון ואני מתזמן את ההעברות שלי ככה שזה לא יראה שאני ממיר וישר מושך, אלא משאיר את הכסף יושב קצת בחשבון אז נראה שהם בסדר עם זה.

ההעברה עלתה לי פחות מ-6 שקלים, אין עמלת המרה, ואפשר לתפוס שער המרה סבבה.

סה״כ אני חושב שהטכניקה עובדת טוב, למי שיש סבלנות להחזיק אצלם קצת כסף וניירות ערך.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...