Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בהמשך לשרשור הקודם בנוגע לאובדן נוזל הקירור ולאחר סאגה ארוכה הוחלף הראש מנוע , בלוק המנוע , משאבת מים, רצועת טיימינג , פלאגים וכו' ולמעשה כמעט כל המנוע וחלקיו ע"י היבואן דלק מוטורס במהלך חודש יוני .

לתומי חשבתי שהבעיה נפתרה ולאחר נסועה של כ 5000 ק"מ הבחנתי בשבוע האחרון שהנוזל קירור שוב מתחיל לרדת מרמת המינימום 

מילאתי בשישי הקודם שוב נוזל  קירור ואמרתי שאשים על כך "עין" היום בדקתי שוב הנוזל קירור שוב ירד מרמת המינימום שאמורה להיות .

מכיוון שמערכת קירור היא מערכת קירור היא מערכת סגורה לא אמור להיות אובדן נוזל בצורה כזו , העבודה שבוצעה עדיין באחריות לעוד 7 חודשים 

אני אובד עצות בנוגע לרכב הנ"ל ודי מתחיל להתייאש , האם יש למישהו יש רעיונות לפתרון , האם מישהו נתקל באיבוד נוזל קירור לאחר החלפה מקיפה כזאת ?

פורסם

היי,

כפי שציינת מערכת הקירור היא סגורה.

זאת אומרת שהמים (נוזל קירור) "הולכים לאנשהו". הייתי חוזר למוסך שביצעת בו את העבודה ומבקש בדיקת לחץ. זוהי בדיקה שבה יוצרים לחץ במערכת כשהמנוע כבוי,

ובכך ניתן לראות נזילה פיזית.

תבקש גם בדיקת גזים לנוזל קירור, גם בדיקה פשוטה שתוכל להגיד לך את המים חודרים לתא הבעירה. כאשר כמות גדולה של מים תשרף אתה תראה עשן לבן.

התרחיש השלישי הוא אמולסיה (תחליב) וזה מה שקורה שהמים חודרים לשמן. (ראה תמונות בשרשור הזה).

תגיע עם כל הקבלות מהטיפול הקודם "ומצב רוח קרבי" משום שמהניסיון שלי זה לא הולך חלק, למרות שהעבודה באחריות.

• רעיון טוב! 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

את פקק המילוי החליפו?

בשני רכבים שהיו לי, אובדן מים ללא נזילה נגרם בגלל פקק תקול.

מעבר לזה, נראה לי שקופר סגר את כל הפינות האפשריות

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

היי חברים תודה רבה !!!על המענה המהיר זה לא מובן מאליו.

לענייננו 

הפקק נבדק בעבר לפני הטיפול הגדול , המיכל עיבוי הוחלף , לגבי האמולסיה לא ראיתי סימני תחליב בפקק בבדיקת השמן שערכתי בשבוע שעבר , מה שמשאיר את בדיקת הלחץ, וגזים של נוזל הקירור , אשמח להסבר מעמיק יותר לגביהם על מנת שאוכל להגיע עם יותר מידע למוסך .

מצאתי הסברים בנוגע לזה תודה חברים יקרים אעדכן בהמשך

• אהבתי 1
פורסם

היי רק מעדכן,

עפ"י המוסך היתה נזילה בצינור החימום , זהו הצינור באיזור מעל המנוע , הצינור הוחלף עפ"י המוסך של פורד(במחיר מופקע יש לציין)              עפ"י שאלתי אמרו שביצעו  בדיקת לחץ והכל תקין מקווה באמת שהבעיה נפתרה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...