Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובינסקי טאצ' בפגו' 208 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, igalc87 כתב:

שלום רב,

קני רכב יד 2 וראיתי כי יש לו את המערכת של לובינסקי.

האם ניתן להסיר אותה? ולהתקין android auto?

לובינסקי טאץ' זו קופסא בעלת מערכת אנדרואיד שיש עליה waze.

זו לא אפליקציה שניתן להוריד, זו התקנה של חומרה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 17 שעות, ariel000 כתב:

לובינסקי טאץ' זו קופסא בעלת מערכת אנדרואיד שיש עליה waze.

זו לא אפליקציה שניתן להוריד, זו התקנה של חומרה.

במידה ואני מסיר אותה יש אפשרות להשתמש / להתקין על המערכת המולטימדיה המקורית android auto?

פורסם
לפני 4 שעות, igalc87 כתב:

במידה ואני מסיר אותה יש אפשרות להשתמש / להתקין על המערכת המולטימדיה המקורית android auto?

אני לא בדיוק הבנתי, מה אתה מסיר.

המערכת המקורית של פיג'ו, לפי מה שידוע לי (לא הרבה, אלא מניסיון אישי וחיטוט) היא לא אנדרואיד.

אם אתה רוצה אנדרואיד זה או להתקין מתקן מקביל ללובינסקי טאץ', או להתקין רדיו אנדרואיד.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

השאלה איזו מערכת יש לך, אבל יש פתרונות אפטרמרקט להוספה של אנדרואיד אוטו ואפל קאר-פליי או כמובן להחליף את היחידה ליחידת אנדרואיד תואמר מקור. 

פורסם
לפני 35 דקות, ariel000 כתב:

אני לא בדיוק הבנתי, מה אתה מסיר.

המערכת המקורית של פיג'ו, לפי מה שידוע לי (לא הרבה, אלא מניסיון אישי וחיטוט) היא לא אנדרואיד.

אם אתה רוצה אנדרואיד זה או להתקין מתקן מקביל ללובינסקי טאץ', או להתקין רדיו אנדרואיד.

להבנתי איזשהו אנדרואיד בוקס שהותקן בארץ והוא רוצה במקומו אנדרואיד אוטו.

מערכת מקורית לא צריכה להיות מערכת אנדרואיד (לפחות לא בצורה שחשופה החוצה למשתמש) כדי לתמוך באנדרואיד אוטו או באפל קרפליי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...