Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש מהיבואן שילמתי את כל התשלום כבר עברו 18 יום עם החג הובטח לי את הרכב ועכשיו סיפורים שהמכב לא מישחרר אמנם קיבלתי מס רישוי לפני שבוע וחצי אבל זה לא אומר כלום המנהל כל הזמן מיפל את זה על המכס ואני לא יודעת מה לעשות

פורסם

קודם כל, אם עברו 18 יום, זה אומר ששילמת על הרכב ב 24.8. בגלל ראש השנה, מאז ועד היום עברו רק 10 ימי עבודה.

פרק הזמן הסטנדרטי שהיבואן מציין בחוזה לאספקת הרכב הוא 14 ימי עבודה. בהנחה שזה המקרה אצלך, היבואן לא הפר עדיין את החוזה.

בגלל שבשבוע הבא יש את יום כיפור (ואם לא טעיתי בתאריך התשלום), יום העבודה ה 14 הוא יום ראשון הבא (12.9). רק אם הרכב לא יסופק עד אז מדובר בהפרת חוזה.

בנימה אישית, כשקניתי את הרכב הקודם שלי, חיכיתי מעל שבועיים כדי לקבל אותו ולא היו שום חגים באמצע. הכל היה בסדר מבחינת היבואן כי עברו רק 12 ימי עבודה כשקיבלתי אותו. נכון שזה מתסכל שכבר שילמת על רכב והוא כביכול שלך אבל לא נותנים לך אותו, אבל אני לא חושב שיש סיבה להילחץ בינתיים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

שימו לב, ימי שישי וערבי חג אינם נחשבים ימי עבודה.

במידה ויש מספר רישוי, זה אומר שהרכב ככל הנראה בהתקנות מקומיות וצפוי לצאת למסירה בקרוב. 

יש לשים לב לחוזה המכירה האם מדובר ב 14 ימי עבודה או 21 כפי שטלקר למשל מבטיחים כיום, 7 הימים אצלם נוספו עקב סגרי הקורונה וככל הידוע לי לא שונה כלום בחזרה.

בנוסף, מרבית היבואנים נותנים פיצוי על איחור בדרך כלל - טיפול ראשון על חשבון היבואן. איחור משמעותי מזכה ברכב חליפי בדרך כלל. 

ב 2017 כשהתעכבה המסירה של הרכב שלי הוצע לי לבחור בין רכב חליפי להחזר על מוניות או טיפולים. בחרתי לקבל 3 טיפולים על חשבון היבואן. (15,30,45) כלכלית זה היה הכי נכון אז.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...