Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גובה מומלץ לתליית מדף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי לאחרונה שולחן מחשב ומדף "צף" מאיקאה. את השולחן סיימתי להרכיב, אבל אני לא בטוח לגבי גובה התקנת המדף מעל מסך המחשב. 

אשמח לשמוע כמה גבוה כדאי להתקין את המדף. יש איזשהו גובה מומלץ? 

תודה. 

IMG-4976.thumb.jpg.f938ce6729f02d7800263eb071091568.jpg

1300046219_.thumb.jpg.272b7325e804ef5c1f296135ab9d207e.jpg

פורסם

אתה מתכוון, מבחינה ארגונומטרית?
המקסימו שתגיע אליו בישיבה, הוא כ-1.40 מ' מהרצפה. מומלץ להסתפק ב-1.20, כדי שתגיע ל"עומק" המדף.

זה מספרי ארגונומטריה של בומרים.

work1.thumb.jpg.d453a6ae5075d87475bd9fb93e9f250a.jpg
אם זה מסתדר היום בעידן מסכי הענק? לא תמיד...

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תלוי בצרכים שלך מהמדף.

נתחיל בזה שמדף צף לא נועד למשקל גבוה. אמור להיות רשום כמה משקל הוא יכול לתמוך על גבי הספרון הוראות.

נמשיך בשאלה: המדף יהיה בשימוש יומי או רק להניח עליו חפצי נוי? בשימוש יומי, אתה תמצא את עצמך רק "חצי קם" מהכסא כדי להגיע אליו, ותעדיף אותו נמוך יותר.

עבור חפצים בשימוש מועט, עדיף יותר גבוה גם מתוך מחשבה על שדרוגים עתידיים. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה רוצה לתלות את זה מעל המסך כן?

אז אחרי שכיוונת את גובה המסך שיתאים ישיבה נכונה, לדעתי 20 ס"מ מעל המסך זה נח. גם אפשר להגיע לדברים על המדף בישיבה וגם זה לא קרוב מדי למסך.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוקיי, תודה לכולם.

אני מחפש מנורה לשולחן, וראיתי שיש כל מיני מנורות במחסני תאורה, מחסני חשמל ו-ACE. 

המחירים מתחילים מסביבות ה-130 ש"ח, תלוי איזה תכונות יש (למשל יכולת שינוי גוון אור/עמעום אור, אפשרויות כוונון, יכולת טעינה של הטלפון על גבי המשטח וכו')... 

מתחיל מ-130 ש"ח ויכול להגיע גם ל-300-350 ש"ח.

רציתי לשאול אם תוכלו להמליץ לי על תאורה לשולחן. ממה שהבנתי עדיף מבוסס LED? 

https://www.lighting.co.il/מוצרים/תאורת-פנים/מנורות-שולחן

אולי עדיף להזמין משהו מעליאקספרס או אמזון? 

או שכדאי לקנות בארץ בשביל האחריות? 

תודה. 

פורסם

טעינה ממנורה בעמדת עבודה זה דבר מיותר, בטח יש סביבך שפע שקעים לטעינה. זה נחמד, אבל לא בשביל לשלם על זה.

לגבי המלצה, למה הצורך במנורת שולחן בכלל? יש לך צורך לקרוא דברים שאינם על המחשב?

עבור מחשב בלבד לדעתי אין צורך במנורת שולחן, להפך, השתקפויות רק יפריעו, למחשב עדיף תאורה סביבתית של החדר.

אם בכל זאת יש צורך במנורה לדברים אחרים, אז שליטה בכיוון  ובעוצמה בהחלט יעזרו למנוע עייפות של העיניים. 

שינוי גוון? תוך כדי עבודה? לא ברור לי למה זה טוב. בוחרים נורה עם גוון חם או קר לפי העדפה אישית וזהו.

פורסם

אני לומד וקורא טקסטים על גבי השולחן. 

נראה לי שאני אזמין מאמזון או אליאקספרס, הפרשי המחירים די גבוהים יחסית לארץ. 

ושוב, תודה. 

• תוכן חדש...