Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר בדיקה חדש בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלא הובנתי נכון.

עמית, דווקא בגלל שאין לי שום היכרות איתך לא אנתח/אייחס/אתייג אותך לקבוצה כזו או אחרת

זו לא דרכי ולא היתה כוונתי

אם נפגעת בדברי, אני מתנצל

כוונתי היתה

שבהנחה ואדם משתמש במכשיר מסויים לצורך ביצוע עבודתו כגון מכשיר זה לדוגמה, יראה בו פחות את חסרונותיו כפי שהלקוח יראה.

הבוחן- רואה מכשיר יעיל שעוזר לו למצוא חופשים במע' ההיגוי והשלדה במצבים שללא המכשיר לא היו מתגלים.

בעל הרכב (אני לדוגמה)- רואה מכשיר שמטלטל את רכבו מצד לצד בצורה ברברית ולא נחוצה, שלי אישית אפילו מזכירה "בדיקת ברקסים מקצועית" ע"י נסיעה על שביל דרדר ובלימה...

במקום ללכת קדימה, המכשיר הזה (לדעתי האישית) דווקא הולך אחורה.

בכל אופן, שוב

אם פגעתי במישהו בתגובתי הקודמת, מתנצל.

-ארז-

פורסם

לא חיפשתי התנצלות(איציק, מה אתה קופייץ?:wink: ), אך התנצלותך מתקבלת בכל מקרה.

לעצם העיניין, תחושת הנהג אכן אינה נוחה בעת הבדיקה, הרכב מטלטל לו, ההגה זז לו עצמאי ובנוסף לכל גם נשמעות חריקות לא שיגרתיות.

ברכב עם מרכב מוגבה(כגון ג'יפ סיקס שאני משער ע"פ התמונה הוא רכבך) תחושה זו מתעצמת פי כמה וכמה.

הנני מבטיח לך שאין כל נזק הנגרם לרכב כתוצאה מבדיקה זו.

בארצות אירופה המכשיר נמצא כבר לפחות כעשור שנים בשימוש מכוני הרישוי וזוהי הדרך היחידה בה רכב נבדק שם לגבי מע' ההיגוי והמתלים(הנהג אינו נמצא ברכב ו/או בקרבתו בעת הבדיקה, הוא יכול לתצפת מרחוק).

כך שלטעון שאנו הולכים אחורה, גם לכך אין כל בסיס.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אכן אני בעליו של סיקס, ואם כבר עסקינן - ללא הגבהות מרכב, ולמען האמת החששות שלי הן לא עליו. דווקא איתו אין לי כל חשש מהמכשיר הנ"ל.

אני מדבר על רכבים חדשים, שלמע' ההיגוי שלהם הרבה מכלולים וכיוונים עדינים (ולא נפרט כרגע איזה כי זה לא ייגמר) שעלולים להפגע עקב הטלטול הנ"ל.

עכשיו, שלא תבין לא נכון- אני לא אומר שבנסיעה הרכב לא מקבל את הויברציות האלו ואפילו פי כמה וכמה.

אבל לגרום לרכב טלטלה שכזו במתכוון בעת עמידה במקום, וכל זאת על מנת למצוא עוד ועוד סיבות להכשלה- לא מקובל עלי.

(ואני אכן מבין את הצד הבטיחותי, אבל לא כל חופש מזערי הוא עילה להכשלה בטסט- כפי שקורה בפועל ברוב המכונים.)

אם הרושם שלי היה שהמכונים דואגים לבטיחות הרכב הנבחן ולא להכנסות הכספיות של המכון (כניסה חוזרת וכו'), הייתי עוד מנסה להיות חיובי לגביי המכשיר הזה. אבל הרושם הוא בדיוק הפוך, ואני מדבר בשמי ובשם כל קרובי ללא יוצא דופן, ואני בטוח שבשם המון אנשים. המצב עגום, אבל נגד משרד תחבורה כושל שלצידו עומד החוק-אין הרבה מה לעשות.

וכשאני חושב על זה שוב פעם- המכשיר הזה "טיפש" גמור. בקלות ניתן לרמות אותו.

איך ולמה, לא כאן.

בברכה, (ובאמת כך),

-ארז-

• תוכן חדש...