Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מערכת אנדרואיד 10 למזדה 3 2008

יש לי כרגע על הרכב

- מורל מקסימו משנת 2014 שאני מת להחליף כבר - סט קדמי

- קומפונט של JBL מאחורה שמצרצרים שמת לנתק אותם

- מגבר של NIPPON

- סאב של JBL

מעוניין להשקיע 800 ש"ח +- לקנות קומפונט קדימה שיחליפו את המקסימו ויוגברו על ידי המגבר

ראיתי את הדגם הזה - 

MOREL TEMPO ULTRA 602 - שעולה סביב המחיר הזה, רציתי לדעת האם הוא יתאים, אין לי ממש ידע במוסיקה אז לא יודע להגיד אם אהבתי את המורל מקסימו

מעוניין לדעת אם אין לי ידע בכל העולם של האודיו, האם אפשר להתקין את המערכת לבד, זאת אומרת להוצימא את הקיים ולשים בדיוק כמו שהיה.

איך אפשר לכוון את המערכת דרך המגבר ולא המסך מולטימדיה? אני דיי בטוח שהמערכת לא מכוונת

עוד שאלה, אם אני מחבר 2 סטים של קומפונט, האם זה יכול להכביד על המגבר והוא יחזיק פחות זמן? אין לי בעיה גם להסתדר עם קומפונט קדימה בלבד בשביל שהמגבר ישרוד עוד

• מעניין 1

PEUGEOT 206XS

פורסם

מניסיון אישי לא כדאי לך להתחיל להתקין לבד את המערכת. תפנה למתקין בשם ישראל ג'וניור בחולון, אחלה מתקין עם ניסיון וותק רב בתחום.

לדעתי 800 שח לא יספיקו לך, אם אתה רוצה לשפר קצת את הסאונד אצלך ברכב.

בהצלחה לך.

פורסם

מה קרה אצלך?

במקרה שלי הכל כבר מותקן וכבר התקנתי לבד מערכת אנדרואיד 10 לפני שבוע וקצת

במקרה שלי הקרוס וואפר וטוויטר מותקנים זה רק "להחליף" בין החדש לישן לא?

לגבי איך לכוון מערכת דרך המגבר אין לי שמן של מוסך

• מעניין 1

PEUGEOT 206XS

פורסם

טוב ,אז ראיתי את התמונות של המגבר בפרטי.

המגבר נמצא בחיתוכים על FULL משמע שאין בכלל כיוונים של קרוסים מלבד גיינים.

השאלה היא האם המערכת מכוונת מיחידת הראש אנדרואיד שהתקנת ? ברמת קרוסים.

מה בנוגע לאקולציה ? מה המערכת הזו מציעה ברמת כיווני סאונד?

• אהבתי 1
פורסם

אני דיי בור בכל מה שקשור לתחום, אבל אנסה לענות על זה ענייני

חבר ניסה לשחק עם הכיוונים של המגבר ואמרתי לו עדיף שישאיר את זה ככה ונשאל בפורום - משמע כל הFULL והגיינים הוא שיחק עם זה.

המערכת לא מכוונת מהאנדרואיד הכל נשאר כמו שהוא, המערכת מציעה הרבה כיוונים DSP אני חושב, אוכל לצלם אם זה רלוונטי.

מקווה שהצלחתי להבהיר את העניין חחח

PEUGEOT 206XS

פורסם

לא עזרת לי.

במגבר תוריד את הבאס בוסט מ 6 DB ל 0 

השאלה היא האם ביחידת הראש הכל FLAT או שיש משחק בקרוסים או באקולייזר 

יש גם מתלולים ותיקוני זמנים ביחידת הראש.?

איזה כיווני DSP יש ביחידת הראש.?

• אהבתי 1
פורסם

אני מודה לא הצלחתי להבין כלום חחחח

ראיתי במגבר של X COVER ובחירה בין BOOST לבין באס ועוד הרבה דברים.

לא מצליח באמת להבין מה לעשות כדי לכוון, אם צריך אעשה וידאו פרטי ואני אצלם כל מה שצריך רק אני צריך להבין מה צריך בשפה פשוטה כי באמת לא הבנתי כלום חחח

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...