Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על ההתארגנות שלהם , ועל כל מי שבא,

אבל לפי דעתי,עשו מזה יותר מדיי!

הג'ימיקאנה הזאת, היא לא באמת פרמטר לקביעת הנהג הכי טוב ולמי יש את הכלי הכי טוב,

תסלחו לי , אבל ממש ממש התאכזבתי.

הדרך גם שסיקרו את מהלך "ההופעה" הייתה ממש לא רצינית , וכל ילד בן 15 יכל לומר את מה שהשדרנים כביכול "שידרו"...

אחרי הסירטון של מוטי , המנחת פיק הזה נראה לי בדיחה מארץ הבדיחות

וחבל שהמדינה שלנו כל כך אטומה :roll:

בכל מקרה , זאת הביקורת שלי , אז אל תקטלו ואל תהרגו... סך הכל הוצאתי את מה שחשבתי על האירוע הזה.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בא ליקטול, אבל ההערה שלך לא במקום..השידור וכל האירוע הזה זה צעד ראשון, במה שאנחנו מקווים יהווה פתיח לספורט מוטורי ישראלי, הג'מיקאנה הייתה טובה ומתוחזקת..השידור בא כדי לקדם את כל העסק הזה, ולפתח תרבות מוטורית בארץ.

והג'מיקאנה לא באה לבדוק מה הכלי הכי טוב, כמו שהזכירו אלפי פעמים בשידור, אלא לבדוק את יכולת הנהיגה של כל אחד, כמו כל תחרות מי שהשליטה שלו הכי טובה ולמי הזמנים הכי טובים..

אם אתה לא חושב שזה פרמטר, אז לך לשם ונראה מה אתה שווה..

1.8T 8)

פורסם
כל דבר גדול מתחיל מצעד קטן...
אנחנו כבר בשנת 2005 למען השם :roll:

במדינה הזאת לא נראה ספורט מוטורי עוד הרבה הרבה זמן.

אני לא בא ליקטול, אבל ההערה שלך לא במקום..השידור וכל האירוע הזה זה צעד ראשון, במה שאנחנו מקווים יהווה פתיח לספורט מוטורי ישראלי, הג'מיקאנה הייתה טובה ומתוחזקת..השידור בא כדי לקדם את כל העסק הזה, ולפתח תרבות מוטורית בארץ.

והג'מיקאנה לא באה לבדוק מה הכלי הכי טוב, כמו שהזכירו אלפי פעמים בשידור, אלא לבדוק את יכולת הנהיגה של כל אחד, כמו כל תחרות מי שהשליטה שלו הכי טובה ולמי הזמנים הכי טובים..

אם אתה לא חושב שזה פרמטר, אז לך לשם ונראה מה אתה שווה..

צעד ראשון? כנראה שאתה חולם חלומות וורודים וורודים...

אם אתה חושב שיהיה ספורט מוטורי בישראל

אז תרשה לי רק לגחך... המדינה האטומה הזאת , גם אם יהיה אישור

הכסף שתצטרך לשלם למסלול או לכל דבר אחר שיהיה, יעלה כמו ביטוח מקיף לאוטו שלך...

דבר שני , איזה יכולות נהיגה? אתה ראית שם יכולות נהיגה ?????

אני ראיתי שם העברה לראשון שני , בלימה סיבובים בין כמה קולנוסים ואז בישורת הגיעו להילוך שלישי...

לזה אתה קורא באמת שליטה טובה? זה אפילו לא מסלול לעזאזל!!!

ראית את האיבו האדומה ? על הילוך שני בסיבוב הוא לא יכל להישאר מהזריקת זנב שעוד שנייה הוא נכנס לפרדסים שם ...

ואני לרגע אחד ... לא דיברתי על היכולות שלי, ולא ירדתי על יכולות של אחרים.

פשוט מה שהוצג שם , לא משקף יכולות אמיתיות של נהיגה .

פורסם
.

תשובה טיפוסית של ילדון בן 18 שעוד לא עשה כלום בחיים שלו אבל גיבור מאחורי מסך המחשב.

תבקש מאבא את האוטו שלו יום אחד - סע לאשדוד , רמת הגולן, פתח תקווה או כל מקום אחר שיש ג'ימיקאנה , תלמד תתאמן ואז בעוד כמה שנים אולי תגיע לקרסוליים של האנשים שלא הגיעו לגמר בארוע הזה של עמותת STI

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
תשובה טיפוסית של ילדון בן 18 שעוד לא עשה כלום בחיים שלו אבל גיבור מאחורי מסך המחשב.

תבקש מאבא את האוטו שלו יום אחד - סע לאשדוד , רמת הגולן, פתח תקווה או כל מקום אחר שיש ג'ימיקאנה , תלמד תתאמן ואז בעוד כמה שנים אולי תגיע לקרסוליים של האנשים שלא הגיעו לגמר בארוע הזה של עמותת STI

תשובה טיפוסית של בחור בן 25-30 שמתיימר להרגיש כמו אחד מהחברה,

ואתה לא מבין שחלק גדול ממועדון סובארו טורבו אינם מעוניינים בחברותך שם, חוץ מאריק.

זה שיש לך את הVR4 אומר שאני גיבור מאחורי מסך מחשב?

ושלא עשיתי כלום בחיים שלי? מי אתה שתגיד לי מה עשיתי בחיי כבר?

ואת הניסיון שלך עם העגלה השחורה בג'ימיקאנה שלא הצלחת אפילו לעשות סיבוב אחד מבלי להיכנס באיזה קולנוס עם הספינה שלך , מראה רבות על הפה הגדול שלך

ועל הרצון להגיע עם הרכב שלך ל 500 כח סוס +

אז חבוב, תתעורר מהחלום... ומשפט שלמדתי מפה, מאיש שקצת גדול עליי ועליך בכמה מידות-

"if you can't drive fast with 90 HP, 900 HP won't help you"

אז תשנן אותו טוב בבית .

פורסם

נכון שזה אינטרנט, ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה..ולהרגיש בוגר וגדול, אבל סתם לרדת על אנשים, מחוסר ידע וקינאה ("ספינה"..נו באמת) זה לא במקום, זה ג'מיקאנה! ואם הייתה מודע לזה קצת הייתה יודע איזה קושי יש באירגון של אירוע כזה, ופיתוח של כל מה שנקרא "ספורט מוטורי", שכרגע עובדים על זה קשה מאוד, הרבה אנשים שמוכנים להזיע בשביל שלי ולך יהיה איפה לפרוק את הכיף שלנו עם רכבים.

עוד משהו, בתור אחד שראה את היכולות של אריק, אני חייב להגיד לך לסתום את הפה, כשאתה תגיע ליכולת כמו שלו, ולא משנה עם איזה רכב אולי תוכל לדבר, בנתיים תחזור לגנון, לשחק עם מכוניות צעצוע.

1.8T 8)

פורסם
נכון שזה אינטרנט, ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה..ולהרגיש בוגר וגדול, אבל סתם לרדת על אנשים, מחוסר ידע וקינאה ("ספינה"..נו באמת) זה לא במקום, זה ג'מיקאנה! ואם הייתה מודע לזה קצת הייתה יודע איזה קושי יש באירגון של אירוע כזה, ופיתוח של כל מה שנקרא "ספורט מוטורי", שכרגע עובדים על זה קשה מאוד, הרבה אנשים שמוכנים להזיע בשביל שלי ולך יהיה איפה לפרוק את הכיף שלנו עם רכבים.

עוד משהו, בתור אחד שראה את היכולות של אריק, אני חייב להגיד לך לסתום את הפה, כשאתה תגיע ליכולת כמו שלו, ולא משנה עם איזה רכב אולי תוכל לדבר, בנתיים תחזור לגנון, לשחק עם מכוניות צעצוע.

לא באתי מבית שלימדו אותי לקנא,ולעשות עין...

לפי צורת הדיבור שלך , אני מניח שאתה בן 17 שעוד לא עבר בגרות בלשון,

בכל מקרה ממש לא בא לי לרדת לרמה שלך , כבר ירדתי פה מספיק נמוך

ואגב אני לא משחק עם מכוניות צעצוע , אני משחק עם מכוניות שגם בגלגול הבא לא תגיע אליהם

אז אפשר למחוק את התרד הזה...

פורסם

אז אפשר למחוק את התרד הזה...

חתיכת חוצפן זב חוטם. עצבנת אותי עכשיו. פתחת ת'רד מפגר, ועכשיו, אחרי שהוצאת ערמת אשפה מהפה שלך, אתה רוצה לסגור אותו?

אני אסגור אותו מתי שבא לי. בינתיים, אתה תאלץ לקרוא כמה אנשים חושבים שאין לך מושג מהחיים שלך ושאתה מרשה לעצמך לפלוט שטויות ללא שום כיסוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חתיכת חוצפן זב חוטם. עצבנת אותי עכשיו. פתחת ת'רד מפגר, ועכשיו, אחרי שהוצאת ערמת אשפה מהפה שלך, אתה רוצה לסגור אותו?

אני אסגור אותו מתי שבא לי. בינתיים, אתה תאלץ לקרוא כמה אנשים חושבים שאין לך מושג מהחיים שלך ושאתה מרשה לעצמך לפלוט שטויות ללא שום כיסוי.

רוני

טוב, תהנה ... ממש אבל ממש יפריע לי ביקורות של אנשים .

אם אתה נהנה, אני נהנה

שייבושם לך ולכל מי שרוצה ומוזמן להגיב ולקטול אותי עד מחר :)

ואני לא רוצה להעביר ביקורת על הניהול שלך על גבי הפורום הכללי , כי אני יודע שצריך לעשות זאת בהודעה פרטית , אבל אני אחסוך את זה .

פורסם

אז מה היה לנו כאן...

אחד שאמר מה שהוא חושב (אישית אני לא מסכים), עוד כמה שאמרו לו מה הם חושבים על מה שהוא חושב ועליו וההמשך חוזר על עצמו, ומנהל אחד (תנו לי לחשוב מה להוסיף בהמשך...)...

לגבי הג'ימיקאנה עצמה... ראשית, בלי קשר נהגים טובים או לא, כל הכבוד על הארגון, ראיתי את התוכנית על הג'ימיקאנה והתרשמתי לטובה... בתור התחלה זה בהחלט סביר, כ27 נהגים שהשתתפו, מכובד... אולי אם לא בעיית המרחק היו מגיעים עוד...

לגבי האיכות של זה, גם טוב... המסלול היה סביר, אולי אפשר היה לגוון קצת ולהוסיף יותר קטעים טכניים, אבל גם במתכונתו הנוכחית זה סביר, צריך לדעת לבלום נכון, לקחת קווי פנייה נכונים, להאיץ בזמן הנכון, העברות משקל... בקיצור דברים שמתמודדים איתם ביום יום ומצריכים ידע מסויים בנהיגה וכמובן שליטה טובה ברכב כדי להגיע לתוצאות טובות...

בסך הכל מגיע להם כל הכבוד על הארגון, נכון שזה לא ברמה של חו"ל, אבל בתור התחלה זה טוב, ואולי בהמשך אפשר יהיה לארגן אירועים דומים עם יותר משתתפים...

מה שכן, לא הבנתי מה עשתה שם הטויוטה יאריס, לא היה לה שם ממש סיכוי...

פורסם
אז מה היה לנו כאן...

אחד שאמר מה שהוא חושב (אישית אני לא מסכים), עוד כמה שאמרו לו מה הם חושבים על מה שהוא חושב ועליו וההמשך חוזר על עצמו, ומנהל אחד (תנו לי לחשוב מה להוסיף בהמשך...)...

לגבי הג'ימיקאנה עצמה... ראשית, בלי קשר נהגים טובים או לא, כל הכבוד על הארגון, ראיתי את התוכנית על הג'ימיקאנה והתרשמתי לטובה... בתור התחלה זה בהחלט סביר, כ27 נהגים שהשתתפו, מכובד... אולי אם לא בעיית המרחק היו מגיעים עוד...

לגבי האיכות של זה, גם טוב... המסלול היה סביר, אולי אפשר היה לגוון קצת ולהוסיף יותר קטעים טכניים, אבל גם במתכונתו הנוכחית זה סביר, צריך לדעת לבלום נכון, לקחת קווי פנייה נכונים, להאיץ בזמן הנכון, העברות משקל... בקיצור דברים שמתמודדים איתם ביום יום ומצריכים ידע מסויים בנהיגה וכמובן שליטה טובה ברכב כדי להגיע לתוצאות טובות...

בסך הכל מגיע להם כל הכבוד על הארגון, נכון שזה לא ברמה של חו"ל, אבל בתור התחלה זה טוב, ואולי בהמשך אפשר יהיה לארגן אירועים דומים עם יותר משתתפים...

סוף סוף בן אדם נורמלי והגיוני אחד שיודע לתת ביקורת כמו שצריך בלי להתקיף!

לרגע אחד לא אמרתי מילה רעה אל האירגון ...

באמת כל הכבוד להם , אין עוד שום מועדון בארץ שמסוגל להגיע לרמה כזאת של אירגון :)

לא על הקטע הזה דיברתי...

אלא על הקטע הטכני , כל אחד רואה זאת בעין אחרת , ואין לי בעיה לקבל ביקורות

אבל שלא יתחילו לנבל פה את הפה , ולשחק במשחקי כח

ולהתלכלך סתם לחינם...

פורסם

לא כל האנשים באים כדי לנצח..

יש אנשים שבאים רק בשביל הכיף האישי והחוויה של ההשתתפות (ואם לא הייתי סוגר בבסיס, הייתי גם בא.. לא בשביל לנצח - רק בשביל להנות).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...