Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, איך נעילת הרכב בעצם עובדת?

אני רואה שיש על הדלת איזה וו כזה שהדלת נתפסת עליו אבל אם אני למשל נועל את הרכב בעזרת השלט כשהדלתות פתוחות ורק אז סוגר את הדלתות, הם ינעלו בצורה תקינה? 

(סתם תהיתי בזה כי בדלת בית עם צלינדר רגיל אי אפשר לנעול את הדלת ואז לסגור אותה..) 

פורסם

בכל רכב שאני מכיר שיש לו נעילה מרכזית מקורית, היא לא נועלת אם אחת הדלתות פתוחה. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

בכל רכב שאני מכיר שיש לו נעילה מרכזית מקורית, היא לא נועלת אם אחת הדלתות פתוחה. 

אצלי הנעילה המרכזית הייתה רק ע"י המפתח (הרכב הגיע בלי שלט) ואני הוספתי את השלט.. 

השאלה אם אני נועל כשהדלת פתוחה ואז סוגר את הדלת זה סבבה? (הרי בצילנדר רגיל של דלת זה לא אפשרי)  סתם תהייה.. 

פורסם
לפני 10 שעות, maor6600 כתב:

תגידו, איך נעילת הרכב בעצם עובדת?

בדלת של בית לרוב ישנם מנגנונים נפרדים לטריקה ולנעילה, כלומר יש לשונית טריקה, וישנם פינים שיוצאים אל המשקוף לצורך נעילה.
ברכב ישנו מנגנון בודד לטריקה בלבד, ונעילת הדלת לרוב פשוט מאוד מנתקת את ידית הפתיחה מהמנעול.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 54 דקות, maor6600 כתב:

השאלה אם אני נועל כשהדלת פתוחה ואז סוגר את הדלת זה סבבה?

כמו שכתבתי מקודם, בכל המערכות שאני ראיתי, אם יש דלת אחת פתוחה שום דלת לא תינעל. אז אחרי שתטרוק את הדלת שהשארת פתוחה, עדיין שום דבר לא יהיה נעול. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, Igalz כתב:

בדלת של בית לרוב ישנם מנגנונים נפרדים לטריקה ולנעילה, כלומר יש לשונית טריקה, וישנם פינים שיוצאים אל המשקוף לצורך נעילה.
ברכב ישנו מנגנון בודד לטריקה בלבד, ונעילת הדלת לרוב פשוט מאוד מנתקת את ידית הפתיחה מהמנעול.

אחלה. הבנתי. 

אז בעצם לפי זה, אפשר לנעול את הדלת ואז לסגור אותה. כי הנעילה בכלל לא משפיעה על עניין הטריקה. 

תודה! 

לפני שעה, Buki כתב:

כמו שכתבתי מקודם, בכל המערכות שאני ראיתי, אם יש דלת אחת פתוחה שום דלת לא תינעל. אז אחרי שתטרוק את הדלת שהשארת פתוחה, עדיין שום דבר לא יהיה נעול. 

אצלי זה משום מה כן נועל. אבל פשוט תהיתי איך המערכת עובדת.. 

עריכה אחרונה על ידי maor6600
פורסם
לפני 17 דקות, maor6600 כתב:

אצלי זה משום מה כן נועל. אבל פשוט תהיתי איך המערכת עובדת.. 

בכל דלת יש חיישן שמדווח האם הדל סגורה או פתוחה. אותו חיישן שמדליק אייקון של דלת פתוחה בלוח שעונים ואת האור הפנימי אם הוא במצב door. 

ברמת העיקרון נעילה מרכזית מקורית לא אמורה לפעול אם אחד החיישנים מדווח דלת פתוחת. אבל אולי יש מכוניות שזה לא ככה... 

יכול להיות גם שאצלך אחד החיישנים לא תקין והוא במצד "דלת סגורה" כל הזמן? 

איזה אוטו זה?

פורסם

מכיר לא מעט מכוניות, שהנעילה לא תנעל אם דלת קדמית או דלת נהג פתוחה.

אם רק הבגאז או דלת אחורית פתוחה, אפשר לנעול.

משתמש בזה יום יום. נועל, שם את המפתחות בכיס, ואז מרים את הציוד מהבגאז וטורק את הדלת שלו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 6 שעות, Buki כתב:

בכל דלת יש חיישן שמדווח האם הדל סגורה או פתוחה. אותו חיישן שמדליק אייקון של דלת פתוחה בלוח שעונים ואת האור הפנימי אם הוא במצב door. 

ברמת העיקרון נעילה מרכזית מקורית לא אמורה לפעול אם אחד החיישנים מדווח דלת פתוחת. אבל אולי יש מכוניות שזה לא ככה... 

יכול להיות גם שאצלך אחד החיישנים לא תקין והוא במצד "דלת סגורה" כל הזמן? 

איזה אוטו זה?

דייהטסו סיריון 2011

לפני 8 דקות, maor6600 כתב:

דייהטסו סיריון 2011

אגב, עשיתי את זה רק עם הדלת האחורית באמת.. 

• תוכן חדש...