Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגנה מפני גניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו מכת גניבות רכב באיזור.

אילו פתרונות קיימים היום להקשות על גניבה? שהגנב פשוט יעבור לרכב הבא

אני מדבר על דברים כמו: מנעול הגה, מנעול גיר, ניתוק כלשהו של הרכב על ידי כפתור נסתר או משהו כזה

לגבי מנעולים הבנתי שקל מאוד לנסר אותם אבל אולי זה פשוט יגרום לגנב לא לעבוד בכלל על הרכב.

פורסם

כבר דנו בנושא, מוזמן לבצע חיפוש בפורום.

למנוע גניבה זה קשה, לפעמים המשאבים הם לא משתלמים על המוצר עצמו, בדיוק כמו שגונבים יהלום יקר או מסמכים של הפרוייקט הגרעין האירני, אם רוצים משהו יעשו הכל כדי לקבל או לשים את היד על זה.

במקרה של רכב, האופציות העיקרית היא "לשדר" שאת הרכב שלך לא שווה לגנוב, כלומר, פריצה לרכב כלל התנעה שלו יכולה להימשך בין דקה ל5, בזמן הזה הגנבים חשופים ומפלילים את עצמם. אם אתה יכול להקשות עליהם באמצעות, מנעול להגה, מנעול להילוכים, מנעול לגלגל, לפרק מצבר, לחבר את הרכב בשרשרת כל פעולה שתאריך להם את זמן הגניבה הם פשוט ידלגו על הרכב שלך ויכלו לרכב יותר "נוח/נגיש".

אבל אם יש לך דגם ספציפי והם חושקים בו.. רק אם תשים בסלון ולא תוציא מהמקום שלו ככה תשמור הכי טוב עליו. צר לי אבל זה הפתרונות הכי נגישים, כמובן קיימים אמצעי שליטה עיקוב מרחוק, ניטרול שליטה מרחוק. כל אלה מבוססים על תשלומים חודשיים ואף אחד לא מבטיח לך שהרכב יחזור ואם יחזור אז באותו מצב שהשארת אותו... תיהיה חזק

• אהבתי 1

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 4 שעות, ac cobra כתב:

כבר דנו בנושא, מוזמן לבצע חיפוש בפורום.

למנוע גניבה זה קשה, לפעמים המשאבים הם לא משתלמים על המוצר עצמו, בדיוק כמו שגונבים יהלום יקר או מסמכים של הפרוייקט הגרעין האירני, אם רוצים משהו יעשו הכל כדי לקבל או לשים את היד על זה.

במקרה של רכב, האופציות העיקרית היא "לשדר" שאת הרכב שלך לא שווה לגנוב, כלומר, פריצה לרכב כלל התנעה שלו יכולה להימשך בין דקה ל5, בזמן הזה הגנבים חשופים ומפלילים את עצמם. אם אתה יכול להקשות עליהם באמצעות, מנעול להגה, מנעול להילוכים, מנעול לגלגל, לפרק מצבר, לחבר את הרכב בשרשרת כל פעולה שתאריך להם את זמן הגניבה הם פשוט ידלגו על הרכב שלך ויכלו לרכב יותר "נוח/נגיש".

אבל אם יש לך דגם ספציפי והם חושקים בו.. רק אם תשים בסלון ולא תוציא מהמקום שלו ככה תשמור הכי טוב עליו. צר לי אבל זה הפתרונות הכי נגישים, כמובן קיימים אמצעי שליטה עיקוב מרחוק, ניטרול שליטה מרחוק. כל אלה מבוססים על תשלומים חודשיים ואף אחד לא מבטיח לך שהרכב יחזור ואם יחזור אז באותו מצב שהשארת אותו... תיהיה חזק

כן אני מסכים איתך לגמריי.

ממה שהצעת מה הכי נוח לשימוש? 

תוכל להמליץ על מוצר מסויים?

פורסם

בשכונה שלנו יש מישהו שקושר הלנדקוזר שלו עם שרשרת עבה לעמוד חשמל (מנעול עבה )

מניח שניתן לחתוך את המנעול,

אבל זה לוקח זמן.

שאני שאלתי חבר שעובד במז"פ אמר לי שאין באמת דרך לעצור אותם.

חשוב לשים ביטוח מקיף.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 9 שעות, amirba כתב:

כן אני מסכים איתך לגמריי.

ממה שהצעת מה הכי נוח לשימוש? 

תוכל להמליץ על מוצר מסויים?

הכל מתחיל ונגמר ב2 פרמטרים, כמה תקציב יש לך בתור התחלה ושתיים מה היכולת מענה שלך למקרה ויש גניבה (אסביר בהמשך)

1) כסף פותר הכל, מאמצעי ושיטות מיגון וכלל מתן מענה למקרה שהרכב נגנב ואתה רוכש חדש.

2) מענה- גם אם תתקין שרשרת עם חיישן נדנוד למקרה שמנסים לנסר את השרשרת, מה היכולת שלך לקבל התראה, לתת מענה של תפיסת גנבים או הברחתם ? מה קורה אם אתה עם הרכב מחוץ לבית ללא שרשרת ? זאת השאלה החשובה, לטובת הדברים האלה יש למשל מערכת שליטה ועיקוב לווניות, קרי איתורן ושות', וישנן מערכות פרטיות למעקב על בסיס GPS וכרטיס SIM בסיסי כמו כמן המערכות האלה ידועות גם להשבית את המנוע אם צריך בפקודה ועוד. בנוסף צריך לקחת בחשבון שכיום הגנבים מגיעים לרכבים ספציפים ברמת איבזור מאוד גובההף, לא רק כפפות ומברג שטוח, אלה מערכת התנעה בעלת מעקף, אמצעי מיסוך וחוסמי תדרים ועוד.

החלטה שלך. סעיף 1 לרוב פותר הכל בימינו

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

קודם כל, אם יש אפשרות שלא ייראו את הרכב, זה הכי טוב. חניה תת קרקעית או כיסוי בהחלט עוזרים. כמו כן לחסום את הגישה לרכב הגניב עם רכב נוסף.

ניתוק משאבת דלק עם כפתור סודי שמוסלק היטב, אבל שניתן להגיע אליו ממושב הנהג.

מנעול הגה שסוגר את כל ההגה. אני משתמש בdisklok (ניתן להשיג באמזון הגרמני). הצליח למנוע גניבה של רכב גניב במיוחד אצלי וגם אצל חבר.

מנעולי הגה בצורת מקל לא שווים כלום.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

ביטוח מקיף, רצוי עם ביטול השתתפות עצמית

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביטוח מקיף לא עוזר לרכבים שלא מופיעים במחירון, מופיעים עם מחירים לא מציאותיים במחירון, רכבים שלא ניתן לקנות תחליף תמורתם, וכל רכב שהשקעת בו שיפורים תיקונים ותוספות שאין בדגם דומה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני לא ביטחתי במקיף (אאוטלנדר סטנדרטי). שמתי כספת למחשב רכב, ובחנייה במקומות בעייתיים גם מנעול הגה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעה, amosbmw כתב:

ביטוח מקיף לא עוזר לרכבים שלא מופיעים במחירון, מופיעים עם מחירים לא מציאותיים במחירון, רכבים שלא ניתן לקנות תחליף תמורתם, וכל רכב שהשקעת בו שיפורים תיקונים ותוספות שאין בדגם דומה.

גם סנדל/מנעול הגה/מתג נסתר/קוף בגאז'/שאר תרופות סבתא לא יעזרו לרכב שגנב פלוס מינוס מקצועי שם עליו עין, והשקיע זמן בלתצפת עליו במשך כמה ימים.

מצד שני, לרכב סטנדרטי ונפוץ בשוק, ביטוח מקיף מאוד יעזור, לפחות תקבל מחירון על האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...