Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 
שכרתי רכב לטיול בחו"ל ע"י סוכן ישראלי, מALAMO

למרות ששילמתי וסוכם בכתב מול הסוכן שיהיה שירותי דרך וגרירה, בפועל הוא לא רשם אותי לזה בALAMO.

כמובן שגיליתי את זה כשבאמת נתקעתי, ולונג סטורי שורט קיבלתי אצבע משולשת מהסוכן ופניתי לתביעות קטנות.

הסוכן מעלה טענה: אמנם לא רשמתי אותך לשירות בניגוד למה שסיכמנו. אבל האמת שהנזק שקרה לך הוא לא בגללי,

כי גם ככה נתקעת על דרך עפר ואני הזהרתי בכתב שהביטוח לא יכסה אותך על זה.
אני כמובן טוען שהוא לא יכול לדעת מה היה קורה מול ALAMO בפועל, כל תפקידו היה לרשום אותי לשירות, והוא לא עשה את זה.

יש איזה חוק או תקדים שעוסק במקרה כזה?

פורסם

איך שאני מבין את זה הנזק מדרך עפר ושירותי חילוץ וגרירה הם שני דברים שונים. יעזור אם תעלה את הסעיפים הרלוונטיים מהחוזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וואו, מדהים!!

תוכל להעלות לכאן סריקה של פסק הדין?

מעניין אותי איך התייחס בימ''ש לטענה של נסיעה בשטח

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...