Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי היה בעבר רכב ליסינג ב"שלמה סיקסט". למיטב ידיעתי (תואם גם את הק"מ של הרכב כשקניתי אותו מהמגרש שאליו הוא הגיע בטרייד(אני יד 3)) הרכב היה "ליסינג נהג יחיד"

בעקבות תביעת ביטוח נזכרתי שאם מציגים אישור "נהג יחיד" ההפחתה על הליסינג היא 13% ולא 22%.

התקשרתי לשלמה סיקסט כדי לנסות לקבל את האישור הנ"ל אבל הם ממש סירבו בתוקף לספק לי אותו מאחר ו"אני לא הבעלים של הרכב". כשאמרתי שאם צריך אשלח להם רישיון רכב הם אמרו ש"זה לא מעניין אותם כי אני לא עשיתי מולם עסקה" (כנראה שהכל עניין של כסף, למרות שציינתי בפניהם שאני רוצה את האישור גם כדי לבדוק מכירה של הרכב וקניה של חדש דרכם).

בקיצור- לא מצליח להשיג את האישור הזה וזה אחרי 40 דק' בטלפון עם שלל מוקדים שלהם וניסיון מול כמה נציגים בכל מוקד.

איך אפשר להשיג את האישור הזה? 

פורסם

ניסית לפנות למגרש ממנו קנית?

את האישור היית צריך לדרוש ולקבל מהם עוד במעמד הקניה (אף פעם אל תאמין להבטחות כאלה בעל פה).

שלמה סיקסט אכן לא צד בעסקה שלך והם עשויים להמשיך להתחבא מאחורי העובדה הזו.

פורסם

אם אכן היה נהג ליסינג יחיד לא רואה סיבה אחת קטנה לשלמה לא לתת את האישור .

מציע לך לפנות אליהם במכתב רשום עם הבקשה שלך 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

ניסית לפנות למגרש ממנו קנית?

את האישור היית צריך לדרוש ולקבל מהם עוד במעמד הקניה (אף פעם אל תאמין להבטחות כאלה בעל פה).

שלמה סיקסט אכן לא צד בעסקה שלך והם עשויים להמשיך להתחבא מאחורי העובדה הזו.

לא ניסיתי לפנות שוב למגרש, בגדול הם ממש היו בסדר בכל דבר בעסקה (אפילו רכשתי מהם מאז עוד רכב) לדעתי אם אני לא טועה במעמד העסקה הם אמרו לי שפשוט אוכל לקבל את זה משלמה סיקסט בלי בעיה וכנראה שבגלל זה לא לקחתי אותו עוד אז (כמובן שזו טעות) אבל אנסה לבדוק שוב.

אומנם שלמה סיקסט אכן לא צד בעסקה, אבל אם אני רוצה לרכוש אצלם רכב חדש אחרי שאמכור את שלי- יש להם אינטרס מסויים "לעזור" לי למכור אותו. לא? מעבר לזה שאני באמת לא מבין מה הבעיה, מי ישמע ביקשתי מידע על הבעלים הקודם.

לפני כשעה, ישה כתב:

אם אכן היה נהג ליסינג יחיד לא רואה סיבה אחת קטנה לשלמה לא לתת את האישור .

מציע לך לפנות אליהם במכתב רשום עם הבקשה שלך 

אני מסכים איתך לגמרי, גם אני לא מבין מה הבעיה וכששאלתי מה הסיבה אמרו לי "פשוט אסור לנו" בטון כל-כך כועס כאילו לתת לי הרגשה שביקשתי עכשיו סודות מדינה, באמת לא מבין את ההתנהלות הזה.

לגבי מכתב רשום- אנסה לפנות אליהם השאלה איך ולאן לשלוח. אנסה בינתיים פניה כתובה בהודעה פרטית לדף שלהם בפייסבוק אולי יהיה שם נציג שירצה\יוכל לעזורץ

פורסם

לדעתי שלמה לא יכולים לתת אישור כזה כי הם באמת לא יודעים אם הרכב בפועל היה "נהג יחיד" או "רכב פול". ולכן הם באמת לא יכולים לתת אישור כזה מבחינה חוקית.

היחידי שאולי היה יכול לתת אישור כזה, אבל אין לו בכלל  אינטרס לעשות את זה הוא קצין הרכב של מי שהליסינג היה שלו. מקרים שאני יכול לחשוב עליהם שיהיה מסמך כזה זה מי שקונה רכב שהיה בליסינג ממקום העבודה שלו.

בכל מקרה לפות״ש זה מאוחר מדי.

מסקנה: ליסינג "נהג יחיד" רק כזה שמגיע עם מסמך בשעת הקניה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...