Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש המלצה/הכוונה למולטימדיה (משתמש באנדרויד) לסוויפט 2012, יש עדיפות למערכת עם כפתור ווליום פיזי - לא בגדר חובה.

השימוש העיקרי במערכת יהיה סטנדרטי לחלוטין, ווייז/ספוטיפיי. עדיף שלא תהווה צוואר בקבוק רציני לשדרוגי סאונד עתידיים. 

מעבר לזה, בהנחה והתקציב עומד על 2000-2500 למולטימדיה + שדרוגי סאונד לשנה הקרובה, במה הייתם מתחילים כדי למקסם תוצאות? כרגע הכל סטוק.

מצרף בשביל הרפרנס שרטוט מערכת שהכנתי לבחור שקנה ממני את הרכב הראשון שלי, זאת הייתה פעם אחרונה ששדרגתי מערכת ובסה״כ היא ענתה לי על הציפיות.

נקודה חשובה - הבגאז׳ של הסוויפט גם ככה קטן, אולי עדיף בלי סאב.

אשמח להפניות לעסקים/קישורים למוצרים.

תודה לכולם!

seatSoundSystem.png

עריכה אחרונה על ידי Tal7
פורסם

מצאתי מערכת של Kaier יד שניה, מישהו מכיר את הדגם/יכול לאשר שהוא יתאים גם לרכב שלי? 

פורק מקיה סיד. 

מצרף תמונה. 

20210703_134912.jpg

פורסם

נקנתה מולטימדיה של Nippon, דגם Max Plus 9" כולל מצלמת רוורס. 

כרגע התוצאות עם הרמקולים המקוריים סבירות, מתחיל לחשוב על סט קומפוננט שלא דורש הגברה/סאב מוגבר - אשמח להמלצות.

• תוכן חדש...