Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת .. במידה ואני מתכנן לקנות רכב מהחברה ואני מעוניין לקבל את השנתון הבא (2022) 

יש אפשרות כזו להזמין את הרכב לפני סוף השנה ולקבל אותו בינואר ? כי אני רוצה לעלות איתו לכביש בראשון לינואר ואין לי מושג איך זה עובד העניין עם השנתונים ומתי הם מגיעים וניתנים לקנייה וכל זה 

פורסם

אכן ניתן להזמין רכב לקראת סוף השנה ולבקש לקבלו בינואר. 

הרכב בד"כ נמצא בארץ לפני ינואר. אבל מועד העליה לכביש הוא הקובע את מחירו בעתיד כשתרצה למכור. 

אם הכוונה שלך היא לרכוש דגם חדש שעדיין לא מוצע למכירה ואמור להגיע רק ב 2022. אז בד"כ ניתן להירשם אצל היבואן ברשימת המתנה. וכאשר יושק הדגם בארץ, אתה תוזמן לבצע הזמנה ותהיה מהראשונים שיקבלו את הרכב כשיגיע המשלוח הראשון. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני כשעה, markb205 כתב:

אכן ניתן להזמין רכב לקראת סוף השנה ולבקש לקבלו בינואר. 

הרכב בד"כ נמצא בארץ לפני ינואר. אבל מועד העליה לכביש הוא הקובע את מחירו בעתיד כשתרצה למכור. 

אם הכוונה שלך היא לרכוש דגם חדש שעדיין לא מוצע למכירה ואמור להגיע רק ב 2022. אז בד"כ ניתן להירשם אצל היבואן ברשימת המתנה. וכאשר יושק הדגם בארץ, אתה תוזמן לבצע הזמנה ותהיה מהראשונים שיקבלו את הרכב כשיגיע המשלוח הראשון. 

הבנתי אבל אין מצב שהדגם החדש יתעכב ? זאת אומרת יגיע רק בחודש 2-3 ? מדובר בסקודה סופרב 2.0 tsi style

פורסם

לא יודע לגבי הדגם הזה. 

האם אמור להיות שוני / מתיחת פנים לדגם? 

אם כן, שאל בסוכנות מתי מתחיל השיווק של הדגם המחודש. 

אם לא, אז אין משמעות בכלל. ואתה יכול לשריין רכב ולבקש לקבלו בינואר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...