Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.
רק היום הצטרפתי לפורום לכן מתנצל מראש אם הנושא שלי נדון בעבר.
העניין הוא כזה : 
אני בעלים של שלושה רכבים. אנו שני נהגים במשפחה. כך יצא....
ברוך אשם הרכבים כולם מבוטחים שנים רבות ולא הגשתי תביעות לחברות הביטוח.
מה יקרה ביום שאגיש תביעה ביטוחית בשל אחד הרכבים ? האם בכך אני מאבד את העדר התביעות על כל הרכבים ?
לא ממש ברור לי כל העניין הזה. האם רצוי לבטח כל רכב על שם אחר ? אישתי , הבת וכו.... 
אני לא ממש מבין איך עלי לנהוג.
תודה מראש למשיבים

פורסם

תביעות נרשמות לפי ת.ז של הרשום בפוליסה, לא לפי מספר הרכב.
אחרת ברגע שאתה מוכר את הרכב וקונה חדש, כל ההיסטוריה היתה נמחקת.
לכן "כתם " מתאונה ברכב אחד משפיע על כל הרכבים המבוטחים על שמך.
לפני שמבטחים את הרכבים על שם מישהו אחר במשפחה, צריך לראות האם זה משתלם. למשל, אם הבת שלך עדיין לא הגיעה לגיל 24 , או אין לה היסטוריה ביטוחית, זה עלול להיות יותר יקר מכל הנחה על היעדר תביעות.
יש גם את העניין של רישום הבעלות על הרכב מול בעלות של פוליסת ביטוח, אבל את זה כן ניתן לסדר בקלות ( תוסיף את אשתך לבעלות הרכב , זה ללא תשלום וללא הוספת יד ).

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה.
אם כך, האם נכון יהיה לבטח לפחות רכב אחד על שם אשתי ? מובן שלה אין עבר ביטוחי מכיוון שכל הרכבים בוטחו על שמי.

פורסם

אני לא חושב שזה יעזור, כאשר אתה רשום בתור בעלים של הרכב. עדיין חברת הביטוח תצליח לקשור אותך לסיפור ( אם יהיה משהו ).
אבל אני לא בטוח.
כדאי לך להתייעץ עם סוכן הביטוח ( יש לך אחד כזה ?).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי יש 2 רכבים על שמי, 1 שלי ו 1 שאבא שלי משתמש והוא משלם תכלס את הביטוח, אבל הפטליזה על שמי.
יש לי מ2019 שלילה + תביעה 1 כי נכנסתי במישהו בסופו של דבר, ו זה לא פגע במחיר של הביטוח של הרכב שלו.

הביטוח של הרכב שלי תכלס היה יקר בשנה הראשונה, בשנה השניה לא כזה יקר כבר, עוד כמה חודשים אגלה כמה עוד ירד לשנה השלישית.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם
בתאריך 4.5.2021 בשעה 22:14, giil כתב:

תודה. הבעיה שגם סוכן ביטוח לא ידע לתת לי תשובה נחרצת .

הייתי מחליף

• מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 4.5.2021 בשעה 22:02, giil כתב:

מובן שלה אין עבר ביטוחי מכיוון שכל הרכבים בוטחו על שמי.

זה שאין לה עבר ביטוחי לא אמור להוות עניין.

כל חברה נורמלית צריכה לתת לך את האופציה (אחרי שתבקש) שהיא תחתום על תצהיר שהיא נהגה ברכב X באופן קבוע בשלוש שנים האחרונות. זה עובד עם משפחה מקרבה ראשונה וזה משמש כ"עבר ביטוחי" עבור חברת הביטוח.

• תוכן חדש...