Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אני מתלבט בימים האחרונים איזה מחדש פלסטיק לרכוש. 

צפיתי בסרטון הבא וזה נראה שהתשובה די ברורה , Cerakote הוא הבחירה הטובה ביותר! 

הבעיה היא שהוא מגיע בתצורה של מגבונים, אז קצת בעייתי... 

מה דעתכם? מה הייתם קונים? 

ובכללי Cerakote מתאים לפלסטיקה פנימית? דאשבורד?

פורסם

תבדוק גם על פוליטרול, אני תמיד ממליץ עליו כי השתמשתי כמה פעמים והתוצאה הייתה מצוינת.

אני לא מכיר ספציפית כל חומר וחומר אבל לרוב החומרים האלה לא מתאימים לשימוש פנימי כי יש בהם חומרים חריפים שלא כדאי לנשום או לשים על משטחים מסוימים.

שוב, אני לא מכיר את כל החומרים בסרטון הנ״ל אבל ממליץ לך להשתמש בחומרים שמתאימים לשימוש פנימי.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

כל המוצרים שם הם מחדשי פלסטיק,ההבדל הוא שהCerakote  הוא סוג של ציפוי קרמי לפלסטיק ויש לו מן הסתם יתרון כי ציפוי הוא יותר עמיד מסתם נוזל לחידוש.

החברה היא מוכרת ,נשמע מעניין,גם המחיר די טוב.

לחילופין יש בארץ את הcarpro dlux שמומלץ ביותר והוא גם מתאים לחישוקים בנוסף.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 35 דקות, ArikC כתב:

כל המוצרים שם הם מחדשי פלסטיק,ההבדל הוא שהCerakote  הוא סוג של ציפוי קרמי לפלסטיק ויש לו מן הסתם יתרון כי ציפוי הוא יותר עמיד מסתם נוזל לחידוש.

החברה היא מוכרת ,נשמע מעניין,גם המחיר די טוב.

לחילופין יש בארץ את הcarpro dlux שמומלץ ביותר והוא גם מתאים לחישוקים בנוסף.

ה Cerakote עולה בערך באותו מחיר, אז אם הוא נותן תוצאות יותר טובות הוא עדיף על כל השאר , לא?

איך חומר לחידוש פלסטיקה מתאים לחישוקים? 

ממה שהבנתי לחישוקים בכלל צריך אוטם צבע, לא מחדש פלסטיקים... 

פורסם

כן עדיף אוטם צבע מעט חישוקים (לא מחזיק' זמן עקב חום רב באזור) או ציפוי לחישוקים של חברת Gtechniq 

שהיא אחת החברות המובילות לציפויים, כולל לדשבורד.

• תוכן חדש...