Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע למרצדס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קראתי לראשונה, שלאחר שצה"ל יצא מלבנון, הוא הציע את המרצדסים שלו (הידועים יותר בכינוי: "מרצדס-עראפת" או "סטייל יק"ל") למכירה במכרז. אם אני זוכר, הן היו ממוגנות.

יש מישהו שיצא לו להתקל במישהו שקנה מרצדס כזו? או שהוא בעצמו קנה? ויכול לספר על תהליך הקנייה? והמחיר ששילם? (לא חייב מדויק, בסביבות).

תודה.

mercedes_280se.jpg

Mercedes_Benz_80_280S__White_W116_sf11.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

הרוב אכן היו רגילות ולא ממוגנות שעברו חיים לא קלים.

לא יודע לגבי קניה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אומרים שאין טעם לבדוק שיניים של סוס מת... :wink:

מחפש מרצדס בזול? בוא, קח... סתם...

המרצדסים האילו עברו חיים לא קלים בכלל, החלונות מוגנו ע"י פלטות מיגון שישבו בתוך האוטו, בנוסף, לוחות מיכון הושתלו בדלתות ובתא המיטען... כמו כן האוטו "מותקן" ע"י חיל הקשר במיטב הטכנולוגיה הצה"לית (מכשירי קשר ששוקלים כמו גושי עופרת) והותקנו בחן ובעדינות על פי המסורת החיילית...

בקיצור, אם היית רכב כזה היית מעדיף להיגרס לפחית ולא לסבול את העינויים...

הרכבים שאני ראיתי היו על סף גסיסה מתמיד, מיתפוררים, מחוררים מכל מיני מיתכונים שפרקו והרכיבו כאשר בירגי פח הם השולטים... חלקים בבגאז' מפוררים מחלודה... אין פלסטיקים (חיילים עם אפוד קרמי + נשק הם לא הדבר הכי עדין בעולם), מער' החשמל נעקפו ובמקומן ישנם מפסקי ON/OFF גדולי ומגושמים שנינעצו בתוך הדש...

יצא לי לראות אותם גם במיגרש בצריפין, אם אני לא טועה אפילו את אחד מהם זיהיתי (99% אחוז :wink: )...

בין שאר הרכבים היו גם מכוניות "מעוקלות" אחרות שעניינו...

לדיברי האנשים במיגרש, אין, ולא יהיה להן רישוי לעולם...

לגבי המרצדסים, אם לא הבנת, עדיף לרדת מזה, לא כדאי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תודה. זה מה שרציתי לשמוע.

מרצדס? אני?

הניסיון שלי עם מרצדס מסתכם ב"אגד" 0303 ו-0405 :wink:

ומה עם מוניות ?

לא מרצדס ?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

זה היה בשנת 94 על סובארו GL.

אני זוכר שכל כך התלהבתי מהחלונות החשמליים עד שנהג החביב כמעט העיף אותי מהרכב.

בפעם הבאה שתרצה להשמע חשוב שאתה נוסע במונית (אם וכאשר הטאונוס "תחזיר ציוד" לכמה ימים) תגיד לחברה שלך:

"כן מאמי, אני נוסע במרצדס... עם נהג(!)..."

:shock:

:lol:

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

עזבו אתכם שטויות. מישהו יודע איפה אפשר לראות כאלו היום??

המרצדס הללו, מעלות בי קצת נוסטלגיה.

רכב ממשלתי\צבאי\השכרה לא נועד לחיות הרבה זמן, איפה ניתן לראות כאלה פרטיות, חוץ מפלסטיניות כמובן? :)

זה אני, או שהווינקרים שלהם ממש מזכירים את אלה של הלנסר והגאלאנט הישנות (89-93) ?

או יותר נכון ההפך? אני לא זוכר זמנים (ולא חושב שיהיו) שהגרמנים חיקו את היפאנים במשהו שקשור במכוניות...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
זה היה בשנת 94 על סובארו GL.

אני זוכר שכל כך התלהבתי מהחלונות החשמליים עד שנהג החביב כמעט העיף אותי מהרכב.

בפעם הבאה שתרצה להשמע חשוב שאתה נוסע במונית (אם וכאשר הטאונוס "תחזיר ציוד" לכמה ימים) תגיד לחברה שלך:

"כן מאמי, אני נוסע במרצדס... עם נהג(!)..."

:shock:

:lol:

כם תעיף מבט לפה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=561337#post561337 תבין כמה שאני עומד לנסוע במרצדס שהשבוע.

lucky me.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בכתבה באחד מעיתוני סופ"ש האחרון שעניינה ישובים נטושים בגוש קטיף הפורח, צויין שאחד מבני הישובים הנ"ל רכש מצה"ל במכרז ערימה שלמה של מרצדסים אקס-לבנון, והם שוכבים כאבן שאין לה הופכין בגוש קטיף. הייתה אפילו תמונה של כמה מרצדסים מכוסים בניילונים שוכבים באיזו חצר.

מעניין מה יקרה להם בפינוי.

בכל מקרה - להעלות אותם על הכביש לא נראה לי שיהיה קל.

פורסם
בכתבה באחד מעיתוני סופ"ש האחרון שעניינה ישובים נטושים בגוש קטיף הפורח, צויין שאחד מבני הישובים הנ"ל רכש מצה"ל במכרז ערימה שלמה של מרצדסים אקס-לבנון, והם שוכבים כאבן שאין לה הופכין בגוש קטיף.

משם קראתי את זה. תודה.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

המרצדסים של צד"ל וכל שאר הכוחות שהיו בלבנון אומנם הובאו ארצה אך הוסרו מהן מספרי השלדה כך שלא יהיה ניתן להעלותן חזרה לכביש עם רישוי. יש כמה אנשים שקנו אותן (לרוב לפי משקל) ומחזיקים כמה יחידות אך המקסימום שהן יכולות לשמש זה כמחסן חלפים (וגם זה לא בטוח לאור ההתעללות שהן עברו).

פורסם

לאחר "בילוי" של שבוע בגוש קטיף, אני יכול להעריך שהבחור שקנה את המרצדסים אכן התכוון לנסוע בהן ברחבי הגוש.

באיזור הזה המשטרה עסוקה בדברים אחרים, ובאופן כללי נראה שאין דין ואין דיין במה שקשור בחוקי תעבורה, לא אצל המתנחלים ולא אצל המקומיים. הדוגמאות רבות, אבל לא ניכנס לפוליטיקה.

אגב, נצפתה שם אצל הבדואים 404 סדאן משופצת יפה בצבע תכלת, ומשאיות וולוו מלפני 30 שנה לפחות, למי שמחפש הרפתקאות.

• תוכן חדש...