Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוע בתכנון מטבח חוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יודעי כל.

אז ככה, ההורים התחדשו בדירה עם מרפסת ורוצים לעשות מטבח חוץ. אין לי או להם ניסיון קודם בזה.

מצורפת תוכנית דירה, הצהוב זה המיקום המועדף (אלא אם תמליצו להעביר לצד השני עם סיבות טובות :) )

המטרה בסוף - לארח 20-25 איש ולבשל הכל בחוץ (ז"א יהיו שם כיריים, מנגל, טאבון, מקרר, מקפיא אם צצריך - קיצר כל מה שצריך).

בשטח כ-.25 מ"ר. התקציב בגדול לא מוגבל (נניח 100-150 אלף ש"ח לטובת הדיון).

איך מתחילים?

האם צריך לקרות? האם צריך לדפן בשביל לחסום רוח?

האם להצמיד את המטבח למעקה, או דווקא שהוא יהיה עם הפנים לקהל?

חומרים?

איך נמנעים מאבק?

בקיצור הבנתם, טאבולה ראסה בתחום.

150243336_.thumb.JPG.9f00bd383b074983285c08970deca10f.JPG

בנוסף, מקומות מומלצים לעשות יתקבלו בברכה, ואם יש מקום שאשכרה אפשר להתנסות בבישול בחוץ ועל הדרך להבין את הצרכים - עוד יותר טוב.

תודה

פורסם

כיווני אוויר? איזה קומה מתוך קומה?

זורק לאוויר עניין. אם אין נקודת מים או חשמל עדיף יהיה לעשות את זה בצד השני מבחינת חיבור מים וניקוז.

אם הדירה בבנייה אז עדיף שהקבלן יבנה את התשתית. מים\גז\חשמל\ניקוז

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קומה 8 אחרונה. לבד בקומה.

כיוון כללי דרום מערב.

דירה חדשה, עכשיו מגיע שלב ההכנות וצריך לגיד לקבלן מה לעשות - זה לפחות ברור :)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 45 דקות, GTאי כתב:

האם צריך לקרות? האם צריך לדפן בשביל לחסום רוח?

האם להצמיד את המטבח למעקה, או דווקא שהוא יהיה עם הפנים לקהל?

חומרים?

איך נמנעים מאבק?

1. קירוי של המרפסת זה תמיד טוב, לכל הפחות איפה שיושבים החברים סביב השולחן. 

2. אני לא יודע מה משטר הרוחות בדירה אז מאוד יהיה קשה להגיד לך. זה לא שיהיה קשה להוסיף קירוי או מחסום רוח אחרי הבנייה של הדירה, במידת הצורך.

3. עדיף לא לחסום לדעתי את הview של מרפסת מאשר לתקוע את המטבח בדרך. גם כדי שזה לא ייהרס מפגעי מזג אוויר וגם שלא כמו שכתבתי יהרוס את המרחב של המרפסת.

4. ציוד וחומרים - אין לי מושג, עדיף ששאר החברים פה יזרקו דברים בשביל לראות לאן זה זורם.

5. מה הכוונה? איזה אבק אמור להיות? מדובר בעיר דרומית?

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

התוכנית היא למקם אותו בצד. את הנוף זה לא יהרוס

אבק - זו מודיעין. אני כאן 12 שנה ואין יום שאין שכבת אבק בגינה. (עיר בבניה ללא הפסקה...)

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, GTאי כתב:

את הנוף זה לא יהרוס - זו מודיעין.

תנחומיי. אני כמובן צוחק..

בנוגע לאבק, קיימים כיסויים למטבח חיצוני, במידה ואין במידה הרצויה, תמיד אפשר ללכת למתפרה תעשייתית שתעשה את זה משמשונית

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...