Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות לגבי מכה בגלגלים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול בלילה בערך בשעה 3 שכבר הכביש היה ריק (למזלי)

לא משנה איפה, נכנסתי להחלקה עם האוטו (מאזדה 3 2005 חדשה מהחברה שהוצאנו לפני שבועיים בערך ולצורך העיניין יש גם מגנזיום) כאשר הפנים של האוטו נטה לשמאל והאחור ימינה אז מהר סיבבתי את ההגה ימינה ועליתי על מדרכה דיי גבוהה עם הגלגל הימני ושמעתי בום חזק מאוד ונחתתי בצד השני של המדרכה...

למזלי לא קרה לי כלום וגם לאוטו לא קרה כלום (אני חושב)

אחרי מה שקרה חבר שלי בא והוא עבר כבר 4 תאונות עם הפאסאט שלהם ואחת מהתאונות היתה גם חוויה דומה, אז הוא ישר בדק אם האוטו נוטה לאיזה שהוא צד בכביש ישר ובדק אם יש רעשיים או משהו כזה ותגובות של האוטו והכל היה נורמאלי כמו שצריך.

היום בבוקר לפני כשעה נסעתי עם האוטו חניתי איפה שהוא והסתכלתי מתחת לגלגלים הקדמיים והכל נראה רגיל אין עיקומים ולא כלום...

עכשיו פה אני בא להתייעץ איתכם...

קודם כל מן הראוי לספר להורים? שברור לי שאני לא יקבל אוטו יותר למרות שלא נראה לי שקרה משהו...

איך באמת אני יכול לדעת שלא קרה כלום? (אין לי כסף לבדיקה איפה שהוא)

מה אני יכול לבדוק עוד? מה לעשות עוד וכדומה?

תודה רבה לעוזרים ואני מבקש שלא תשאלו שאלות כמו "על כמה נסעת" כי זה מיותר ואני את הלקח שלי למדתי...

פורסם

תן לי לחדש לך. לא למדת שום לקח אם הוצאת רישיון לא מזמן (שנה זה גם לא מזמן לצורך העניין) והצלחת לעשות תאונה עם האוטו החדש לגמרי של ההורים.

קח למשל את החבר שלך שעבר 4 תאונות עם הפאסאט שלהם, הוכחה חיה לכך שלא לומדים לקח.

עכשיו, מכיוון שאינך מכונאי מומחה, אני ממליץ לך לא להגיד "גם לאוטו לא קרה כלום (אני חושב)" וללכת למוסך לבדוק את העניין. מומלץ מאוד לערב את ההורים מכיוון שאם זה רציני יותר משנדמה לך, הם יגלו על זה ממילא במוקדם או במאוחר.

עדיף שלא תקבל את האוטו מאשר שבקרוב תעשה עוד משהו מפגר כזה והנזק יהיה חמור יותר.

אין מנוס מלבדוק את הרכב במוסך או אצל מכונאי שאתה מכיר. ותעשה לעצמך טובה - סע בזהירות!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מיליון פעמים רושמים כאן

די לתאונות הדרכים!!!

ואתה משתולל ועוד בא לבקש עזרה?

שא בתוצאות!!!

לפני כמה שנים היה מקרה דומה שנהג חדש הגיע לסיבוב מהר מידי ,

החליק ופגע באם אשר החזיקה עגלה ובידה השניה ילד נוסף.

מיותר לציין כי האב נישאר אלמן ללא ילדים!

בעיה שלך

ירון מאיר

פורסם

למרות שאתה צודק... וכנראה שהיום אני יספר את זה להורים שלי אני בכל זאת חושב שלא קרה משהו רציני (עד כלום) ועובדה שאבא שלי נסע עם האוטו לעבודה לפני שעתיים וגם אני נסעתי איתו להביא משהו והוא לא הרגיש כלום וגם אני שנסעתי אחרי המכה והיום בבוקר לא הרגשתי שום הבדל...

כמה בדיקה אמורה לעלות? בהנחה שלא קרה כלום לאוטו... רק הבדיקה

פורסם
למרות שאתה צודק... וכנראה שהיום אני יספר את זה להורים שלי אני בכל זאת חושב שלא קרה משהו רציני (עד כלום) ועובדה שאבא שלי נסע עם האוטו לעבודה לפני שעתיים וגם אני נסעתי איתו להביא משהו והוא לא הרגיש כלום וגם אני שנסעתי אחרי המכה והיום בבוקר לא הרגשתי שום הבדל...

כמה בדיקה אמורה לעלות? בהנחה שלא קרה כלום לאוטו... רק הבדיקה

"בכל זאת חושב..." ועדיין לא בטוח לגמרי שלא קרה כלום.

שאלת אנשים שמנוסים ממני וממך ובכל זאת אתה בשלך, ואם אכן קרה משהוא לרכב? היית רוצה חס וחלילה שיקרה משהוא למי שינהג בו, אולי באמת יש נזק? אתה מפקיר את חיי הוריך בגלל שאתה מפחד לא לקבל את הרכב יותר?????

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בואנה לקחתם את זה יותר מדיי רחוק!!!

אני אומר לכם שאני יספר להורים שלי וניקח את האוטו לבדיקה אז חלאס נגמר...

שוב פעם אני יגיד לקח למדתי לא מאמינים אל תאמינו!!!

עכשיו אם יש למישהו משהו עוזר לענות חוץ מלקחת את האוטו לבדיקה מה שאני מתכוון לעשות בכל מקרה מוזמן להגיב

פורסם

עדיף לבדוק עכשיו כדי לתבוע את הביטוח במקרה הצורך...

וחבר'ה - אני לא מבין: OK, אין לכם ניסיון, אין לכם כסף לקורס לנהיגה מתקדמת... אז מה עושים? לא נוסעים מהר בסיבובים!!

פורסם

כן יש ביטוח 3 שנים אני חושב...

רגע ואם אני הולך למוסך מורשה... יבדקו לי את האוטו בחינם? גם אם אני מן הסתם אשם בהכל?

ואתם כולכם צודקים... באמת שלמדתי לקח חשוב... ומזלי שלא בדרך כל כך קשה..

פורסם

מה אם הציריה נדפקה? ואז הגלגל יעוף לאבא שלך באמצע נסיעה בכביש מהיר? לא יהיה נעים, נכון?

אפשר להמנע מההערות האלו... כבר אמרתי שאני לוקח את האוטו לבדיקה לא!?

פורסם

אולי פשוט תגיד להם שלקחת סיבוב ימינה בצורה קצת הדוקה מדי, והגלגל הימני אחורי נגע במדרכה באמצע הסיבוב, והאוטו קצת קפץ מזה.

אם תגיד להם שזה מהחלקה הם יבינו שאתה לא אחראי (בלשון המעטה)

מספיק שאתה כבר הבנת את זה

פורסם
אפשר להמנע מההערות האלו... כבר אמרתי שאני לוקח את האוטו לבדיקה לא!?

אז מה אתה רוצה שעוד יגידו? אמרו לך קח את הרכב לבדיקה ואמרת שאתה תיקח אותו, מה אתה עוד רוצה לשמוע?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חחחח תודה רבה לכם על העזרה... בעיקרון רציתי לשמוע עצות... שמעתי מספיק ולפני חצי שעה אבא שלי חזר ואמרתי לו את זה... התגובה הראשונה שלו היתה חיוך וברוך ה' אתה פה לידי ויש לך מזל שלא לקחת את הסובארו אתמול בלילה למה זה היה נגמר הרבה יותר גרוע... (יש לנו גם סובארו DL 87... חחח)

בקיצור הוא בדק והוא מבין אחד הטובים הוא עבד במוסך והוא מתקן את הסובארו כל שני וחמישי... והתקשר לחבר שלו דוד בעל מוסך ויום ראשון נראה לי או שזה חג הוא לוקח את האוטו לבדיקה... טיפה יותר רצינית... אבל בכללי הוא אמר שאין כלום אפילו משיכה של ההגה... וגם לא ירד אויר בגלגלים וכלום...

בסוף זה הסתדר לטובה וירד לי אבן מהלב.. והכי חשוב למדתי לקח חשוב...

עכשיו בואו תבינו... אני לא נסעתי מהר ונכנסתי להחלקה בגלל שהיה שמן על הכביש מה שלא שמתי לב אליו אתמול... אבא שלי שם לב עכשיו שההינו שם... למרות שנראה לי ששמן כבר היה מתייבש מאתמול אבל זה גם אפשרות...

לא משנה זה הסתדר לטובה אז תודה רבה לכם כולם!

• תוכן חדש...