Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן!

לאחר כניסתי לדירה שכורה וישנה, אני רוצה לעשות מס שינויים קוסמטיים בדירה לרבות צביעת ארונות מטבח, הדבקת טפט לקרמיקה במטבח ועוד.

פערי מחירים בין טפט בעלי אקספרס לבין טפטים בארץ הם רבים וככל הנראה גם ההפרש באיכות.

האם יש טעם להתעסק עם טפט בריקים בכמה עשרות דולרים או שזה יראה עלוב?

האם עדיף להשקיע לפחות בסלון בטפט ״איכותי״?

מה הייתם ממליצים לעשות כדי לחפות את זה?

כרגע אין לי תמונות של הקרמיקה, אבל מדובר בקרמיקה בצבע חום קקה מה70...

אני רוצה לשים טפט שם ועל קיר בסלון, אשמח להמלצות בנידון.

85706E72-E330-4C30-B327-7B5C5D1A66BC.jpeg

עריכה אחרונה על ידי alex321
פורסם

אין לי תשובה לשאלה. אבל לפני כן - האם בעל הדירה אישר לך לעשות את העבודות? הסרת טפטים וצביעה בהחזרת הדירה עלוחה להעות בעיה. גם לצביעת הארונות עליך לקבל אישור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טפט בריקים יראה מגוחך בערך 3 דקות אחרי שתסיים להדביק.
משהו שאמור להיות תלת מימדי, לא יכול להיות דו מימדי.
יש פלטות סיליקון עם דגימה של בריקים לבנים, אולי זה עדיף - למרות שבעיני, תבחר צבע יפה, אם צריך - תיישר את הקיר עם שפכטל אמריקאי ובהצלחה.
לגבי קרמיקה - אין מה לעשות עם זה למיטב ידיעתי, רק לפרק ולשים חדש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

לא יודע כמה יעלה,אבל הייתי סוגר את הקיר קרשים הזה עם פלטות גבס.

קל יחסית לעבוד איתו והתוצאה תהיה קיר יפה ולא מדבקה.

גיגול קצר-פלטת גבס 260*120 עולה באיזור ה60 שקל.

מאמין שב200-250 שקל אפשר לסגור את הקיר כולל מילוי חריצים והברגות וצביעה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

קרמיקה אפשר לצבוע - יש צבעים שמיועדים לזה ומחזיקים יופי ממה ששמעתי. במקרה הזה נשמע לי מתאים בול.

לדוגמה:

https://www.sundeck.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%91%D7%98%D7%95%D7%9F/owatrol-deco.aspx

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

לא יודע כמה יעלה,אבל הייתי סוגר את הקיר קרשים הזה עם פלטות גבס.

קל יחסית לעבוד איתו והתוצאה תהיה קיר יפה ולא מדבקה.

גיגול קצר-פלטת גבס 260*120 עולה באיזור ה60 שקל.

מאמין שב200-250 שקל אפשר לסגור את הקיר כולל מילוי חריצים והברגות וצביעה.

רעיון מעניין מאוד,איך אתה ממליץ לחבר את זה לבסיס? עם דבק חזק או הברגה? האם נדרש משהו מעבר ללוחות עצמם וחומר מילוי?

פורסם
לפני כשעה, alex321 כתב:

רעיון מעניין מאוד,איך אתה ממליץ לחבר את זה לבסיס? עם דבק חזק או הברגה? האם נדרש משהו מעבר ללוחות עצמם וחומר מילוי?

מעניין מה @איציק נ. יגיד.

פורסם

@Potatoלוחות גבס לא מצריכים גימור (החלקה וצבע)? כי אלה עולים עבודה וחומרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייב לומר שזה נראה כמו פלסטיק זול, אבל התמונה לא יכולה להעביר את התחושה. מכל מקום, אם זה מודבק על הקיר אחרי ההסרה יהיה צורך בתיקון לפני הצביעה.

פורסם

פעם אחרונה שעשיתי קירות גבס היה לבית עסק,עשינו שפכטל איפה שהיה רווחים וחיבורים של פלטות וצבענו על זה,ייצא בסדר גמור.

להגיד בביטחון שזו שיטת העבודה לבית אני לא יכול,מאמין שתקבל תשובה בחנות שמוכרת פלטות או טמבוריה.

פורסם (נערך)

רק אומר שממליץ לבדוק במקס סטוק ודומיו לגבי טפטים, אמור להיות בסדר גודל דומה מבחינת עלויות. לגבי דוגמאות אני לא זוכר במדויק. ממה שאני זוכר ראיתי במקס סטוק כפר סבא - טפט שיש לבן

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...