Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתחילת שווק הקורולה אי שם לפני כמעט 30 שנה, ועד סוף שנת 2018. 

השילוב קורולה 1600 היה אחד מן הפופולריים ביותר בשוק הרכב הישראלי.

מתחילת 2019 עם הוספת הדגם ההברידי להיצע, הועם זהרו של דגם הבנזין, אם הוא המשיך  להמכר בכמויות נאות בעיקר לציי רכב וב-0 ק"מ.

ב-2019 נמכרו 1844.

ב-2020 נמכרו 1244.

עוד 76 נמסרו בינואר השנה, אולי ימסרו עוד כמה...

אבל זהו - גם המנוע הזה נפל חלל לטרלול האיחוד האירופי.

מעתה משווקת הקורולה בנזין עם מנוע בנפח 1490 סמ"ק 3 צילינדרים 125 כ"ס (אותו מנוע שמשרת את היאריס בנזין) 

חברות הליסינג כבר החלו לקבל את הקורולה עם המנוע החדש 49 יחידות ראשונות עלו על הכביש בתחילת החודש.

שתי רמות גימור:

ACTIVE (ליסינג) במחיר 132900 ש"ח.

SENSE                במחיר 136900 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קידמה זה טירלול?

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

יש בקורולה בכלל אפשרות לפתוח את מכסה המנוע?

סתם..

אני יודע שכתבת שוק ישראלי אבל תחילת שיווק הקורולה היה לפני 55 שנה. תמיד כדאי להסתכל קצת מעבר למדינה הקטנה שלנו.

• מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הקורולה בנזין נמכרה גם למשטרה, שמה כנראה פחות מעניין אותם נפח וצילינדר.

ביומיים האחרונים אני מתנייד עם פיג'ו 208 שכורה כרכב חלופי בעלת מנוע טורבו משולש צילינדרים, הרעש של המנוע הוא די מציק ומזכיר את אותו הרעש שהייתי שומע שנהגתי על ניסאן מיקרה מהדור הקודם ומיצובישי ספייס סטאר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 55 דקות, amosbmw כתב:

יש בקורולה בכלל אפשרות לפתוח את מכסה המנוע?

באאודי כבר ניסו את זה עם הA2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, fanman כתב:

קידמה זה טירלול?

כל שינוי שמשפר את איכות החיים ומפחית זיהום זה מבורך. השאלה אם תהיה לזה השפעה משמעותית על הזיהום או שזה סתם שנמוך בעיקר בשביל לעמוד ברגולציות.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת, אם אני לא טועה הקורולה הזו הינה הראשונה בארץ שאין אפשרות להזמין אותה עם גיר ידני. בד"כ מי שרכש קורולה ידנית הם מורים לנהיגה.

בלי קשר הקורולות הישנות הגיעו גם עם מנועי בנזין 1.4/1.3 באירופה לצד שאר המנועים.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

השאלה אם תהיה לזה השפעה משמעותית על הזיהום או שזה סתם שנמוך בעיקר בשביל לעמוד ברגולציות.

אם לעמוד ברגולציה=להפחית את הזיהום אז כן.
השאלה אם הרגולציה אוכפת וניגשת לנושא נכון או שזה בדיוק כמו ENCAP, הרכב הרכב עובר את המבחן הספציפי אבל לא בהכרח יעבור מבחן קצת שונה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...