Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעתי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגעתי ברכב חונה שהיה לידי שיצאתי מחניה, הרכב הוא רכב אספנות ישן מאוד ונראה שבור מכל צדדיו, הרכב שלי הוא חדש, הפגיעה לא שינתה דבר ברכב שלי ושבדקתי מה קרה לרכב השני זה מעט שבור אך זה נראה כמעט במאה אחוז שזה קרה מלפני.
אני נהג חדש ונבהלתי מהמקרה והתקשרתי לאדם קרוב והוא אמר לי ללכת ולא לרשום פרטים כי אם הייתי באמת פוגע ברכב השני אז גם הרכב שלי היה ניזק ועובדה שזה לא קרה ושאם אשאיר פרטים אז יש סכנה שהרכב שלידי יפיל לי נזקים שלא באמת עשיתי לו.
עשיתי נכון? מה חוקית אני אמור לעשות? 

פורסם

בד"כ ישראלי מצוי יתפוס עליך טרמפ וגם אם זה היה לפני היה מפיל את זה עלייך (זה קרה לאח שלי).

נסה לאמוד מה הנזק שעשית לו ולהשאיר לו מעטפה (בדרך כלשהי בטוחה) עם מכתב.

פורסם
לפני 19 דקות, netanel1014 כתב:

בד"כ ישראלי מצוי יתפוס עליך טרמפ וגם אם זה היה לפני היה מפיל את זה עלייך (זה קרה לאח שלי).

נסה לאמוד מה הנזק שעשית לו ולהשאיר לו מעטפה (בדרך כלשהי בטוחה) עם מכתב.

פיתרון מדהים, תודה רבה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...