Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

ברצוני לשאול האם מישהו יודע האם יש אפשרות לשכור באוסטריה (אינסברוק) רכב לנהג חדש?

אני בן 25 ויש לי 11 חודש מאז הוצאת הרישיון שלי.

תודה רבה מראש על תשובותיכם.

פורסם (נערך)

תצטרך לבדוק באתר של חברת ההשכרה - יש מדיניות בכל מדינה אבל גם לכל חברה.

שים לב שמבחינת החברה אתה בן 25 עד יום הולדתך ה-26, יש חברות בהן זה מגביל את קבוצות הרכב שיושכרו לך, ויש מדינות בהן זה גורר ייקור של הביטוח כנהג צעיר. וכפי שנאמר על ידי קודמי - אם יש שאלות פשוט מתקשרים לתחנת ההשכרה הרלוונטית. גם לגבי וותק הרשיון - בהרבה מקומות נדרש וותק של שנה מלאה. כרגיל - בדוק את הדרישות בחברה בה אתה מתעניין.

מגבלה נוספת שהולכת ומתפוגגת היא מעבר עם רכבים מדגמים מסויימים למדינות מסויימות - זה יכול להיות למזרח אירופה ולדגמי יוקרה אפילו לאיטליה. כאמור, המגבלות האלה היו נפוצות מאד עד לפני מספר שנים, אבל הולכות ופוחתות. כמוכן יש לעתים דרישה לתשלום נוסף על מעבר למדינות אחרות, שוב, בעיקר למזרח אירופה. וודא לפני שאתה שוכר, כדי שלא יהיו הפתעות.

ועניין אחרון - אגרות כבישים. באוסטריה ושווייץ (ועוד כמה מדינות) מדובר באגרה תקופתית, עליך לוודא שהרכב נושא את המדבקה (או רשום במערכות במדינות בהן המדבקה וורטואלית) ובמידת הצורך לרכוש את המדבקה. הקנס על נסיעה ללא תשלום אגרת כבישים כבד מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שים לב שמבחינת החברה אתה בן 25 עד יום הולדתך ה-26

סליחה על הבורות אבל איפה בדיוק אדם נחשב כבר בן 26 כשיום הולדתו ה26 טרם חל?
פורסם (נערך)

אצלנו בדרך כלל "מעל 25" הוא בגיל 25 ויום אחד. אצל חלק מחברות ההשכרה עד 25 ו-364 יום.

דרך אגב, מסיבה זו הגרמנים נוהגים לציין שמותר לנהוג מגיל 18 ויום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שהגיל שלך לא יהווה מגבלה, שכרתי רכב בוינה בלי שום בעיה בגיל 25 וכמה חודשים, רק שהיה לי וותק הרבה יותר גדול משלך אז (8 שנים וחצי). לא דרשו תוספת תשלום בסיקסט.

כדאי שתקרא את האותיות הקטנות בחברות ההשכרה ותראה מה הנוהל לגביי הוותק שלך. הוא עלול להיות המכשול להשכרת רכב. 

יש סיכוי לא רע שתהיה מוגבל לקטגוריות נמוכות יחסית (עד קומפקטיות בדרך כלל) בגלל הוותק שלך ולא בגלל הגיל שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחר קריאה קצרה ברפרוף באתר סיקסט אוסטריה, לא אמורה להיות לך בעיה מבחינת גיל.

אבל בגלל תקופת הרישיון עדיף להרים טלפון או לשלוח להם הודעה(פייסבוק/אימייל).

מה שכן ממולץ זה להוציא רישיון בינלאומי.

עולה לא הרבה, יכול אבל לחסוף הרבה כאב ראש.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• שנה מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...