Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לי את hertz hsk 165 מקדימה, עובד על מגבר, ממש מאכזב. ( סאונד ללא פירוט, מיד באס לוקה בחסר, צליל לא טבעי)

יש סיכוי שגם לך יש סט מזוייף?

Sent from my iPhone using Tapatalk

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

יכול להיות, אני כבר לא יכול לבדוק כי את הקרטון זרקתי. (קניתי מבחור שנראה ישר כולל רדיו של אלפיין)

זה כבר לא רלוונטי, כי בקרוב אתקין סט של מורל. (אוהב את גוון הצליל שלהם)

פורסם

מורל רמקולים עם תמורה טובה למרות שלדעתי האישית ב פאסיבי הם מעט צורמים בווליום גבוה מדבר על הייבריד ו סדרות מתחת

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

הרבה שנים אני לא בשוק המערכות לרכב (אחרי ששפכתי הרבה כסף על התחום אי שם בשנות ה -90)

אבל שאחליט, אבדוק את המורל. (היו לי סטים של קלריון, רוקפורד, MB Quart ועוד שמאוד אהבתי)

חוץ מזה טעמי המוזיקלי מעט השתנה, בעבר רוב המוזיקה הייתה רוק/רוק כבד/הבי מטאל (עדיין שומע, כי זה זורם בדם)

היום יותר בכיוון הג'אז וקלאסי וכמובן מוזיקה פופולרית. (פופ רוק) לכן החיפוש הוא אחרי צליל טבעי עם מידיים טובים

שהם הכי חשובים עבורי במוזיקה (גם בבניית מערכת ביתית) ופחות תחום הנמוך. (באסים שישמעו בקומה 12 לא מדברים אלי)

פורסם

מניסיוני, חלק מהחברות שהזכרת (קלריון, רוקפורד)  מייצרות בשנים האחרונות קומפוננטים ברמה יותר נמוכה ממה שייצרו בעבר,

כולל זיופים.

אני נתקלתי אישית בארץ בזיוף של קומפוננט מסדרת fnp של רוקפורד.

מבחינה חיצונית, הרנקול היה נראה כמעט זהה למעט הספיידר שהיה נראה מקומט ולא איכותי,

היה שוני במדבקות וכן בחלקים בקרוסאובר (קבלים וסלילים וגם נגדים) שהיו שונים לחלוטין מהסט המקורי,

וצריך היה לפרק פיסית את המכסה כדי לראות זאת).

-

פורסם

ברור,

בסוף שנות ה90 גם לי היו ברכב סטים של רוקפורד וmb quart שהיו מצויינים 

העניין שהמוצרים מהשנים האחרונות, נחשבים לפחות איכותיים.

לדוגמה mbquart החליפה בעלים ועברה לתאגיד מקסוניקס, חלק מהמוצרים הישנים ניתן עדיין למצוא תחת חברה אחרת בשם German maestro.

רוקפורד הפסיקו לייצר מידבאסים עם ממברנות נייר דחוס (שהיו קלות, רגישות ונעימות לאוזן) ועברו לקומפוננטים עם ממברנות פלסטיק כבדות יותר, שמתבטאות בצליל שונה עם רגישות ונצילות נמוכים יותר

-

פורסם

כמה כסף מזומן הוציאו לי (חברים/מכרים) עבור מגבר רוקפורד 400a4 שהבאתי מארצות הברית, ולמרות שהוא שכב בארון (הייתה תקופה ארוכה ללא מערכות כי היה רכב מהעבודה) לא הסכמתי למכור. היום סוף כל סוף הוא מחובר שוב לאחר 20 שנה  שהיה מחובר למערכת מושקעת. 

601816176_RockfordFosgatePunch400a4-12-12407.jpg.b2cee7931495af154e0a4a152f8f4b1f.jpg

• אהבתי 1
פורסם

תתחדש יוגב

מגבר מדהים, מוצהר 50 ואט לערוץ אבל underrated בצורה רצינית

כיף לראות שמגבר כזה חוזר לעשות את מה שהוא תוכנן אליו (להשמיע מוזיקה באיכות גבוהה)

there is no school like the old school

• אהבתי 1

-

פורסם

באמת תודה,

אבל זה מגבר ישן שהבאנו מארצות הברית לפני 25 שנה (בארץ מכרו אותו 8K בלי שום היגיון) ששכב שנים בארון (כאמור, לא הסכמתי למכור לחברים)

עד שיצא לאור רק לפני כמה חודשים, והיה נראה רענן ושמח...

לדעתי הוא לא מגיע לשיא יכולתו, גש מפני שהקומפוננט לא טובים (בקרוב מורל) וגם צריך לדעת לכוון את המעגלים (הופכים אותם) ששולטים על התדרים/קרוס. (כיוון ישן שהיום כבר לא עושים) את זה אעשה (משער) אצל באס מערכות נס ציונה (נראים טובים רק מכמה ביקורים שם)

ביחד עם החלפת שני סטים קומפוננט. (אחרת אין טעם)

פורסם

אלו מגברים מצויינים,

צריך לדאוג להתקנה עם כבל מתח של 6ga לפחות (למרות שכניסת מתח במגבר מאוד צפופה).

בנוסף, המגבר מגיע לביצועים מעולים כשמחובר ליין דרייבר (סוג של קדם מגבר שמעלה מתח אות בrca).

מניסיון זה מגבר מדהים, עם כוח רב, ניתן להפעיל אותו גם בעומס גבוה (חיבור של מס' אלמנטים עם קרוסים פאסיביים על אותו ערוץ)

בהצלחה

• אהבתי 1

-

פורסם

כן ללא ספק, למרות שפעם הוא היה קורס לי. חיברתי אותו לסט קומפננט קדמיים, סט אחורי משובח, וגם לסאב.

זה היה יותר מידי גם בשבילו. (היה מתנתק מתי שהייתי מעלה לעוצמות גבוהות במוזיקת רוק,  בנסיעה ארוכה לאילת) 

פורסם

יכול להיות שהקריסות הן כתוצאה מחום, ואז מגבר נכנס למצב protect,

אפשר להוסיף מאווררי מחשב עם ממסר זעיר (מופעלים עם רימוט מhu)

ואז בעיה נפתרת.

-

פורסם

טוב חברה אז יש איזה הצעות כלשהן לפתור את הבעיה או שצריך רמקולים חדשים?
אני עוד מעט שם טבעות עץ ואעלה את החתך ל80hz
אבל לא מאמין שזה ישנה יותר מידי

פורסם
לפני 15 שעות, יהונתן שלמה כתב:

3. אם החיבורים מהמערכת לקרוסים הפוכים (פלוס מינוס) זה משנה את האיכות?

א. קומפוננט על מערכת מקורית של האוטו - שילוב גרוע (מניסיון).

ב. בדיקת קוטביות - ברור שזה חשוב !

אם אתה לא יודע איך, יש מספיק מדריכים ברשת - כולל סירטונים, שמסבירים איך.

בגדול אתה חייב לבדוק היישר מהחיבור למגבר (או המערכת במקרה שלך) ולראות את כיוון תגובת הרמקול (הרוב בודקים עם סוללה) - קורה לא פעם ולא פעמיים שאנשים טועים שלא בכוונה תחילה בחיבור של הפלוס והמינוס בדרך (בין אם זה ברמקול עצמו, או בקרוסאובר או אפילו במגבר\HU עצמו) ואז יוצא סלט.

ג. כמו שהזכירו כאן לפניי, זיוף של רמקול הוא גם אופציה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...