Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי. זה מה שאעשה. תודה. 

רק לסיום הנקודה הזו אם אפשר לשאול שני דברים אחרונים: מה זה API (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי). ולמה צריך QD במסגרת השמירה על הציפוי? 

פורסם

בשביל זה עמלתי ימים כלילות  לסדר לינקים לכל השאלות  שהיה לכם נוח. (היה שם ברדק)

QD עוזר בניקוי וייבוש הרכב (יש הסבר באותו לינק) נותן גלוס מיוחד, בחלק  מהמקרים מחזק את הציפוי הקיים. (בדרך כלל של אותה חברה, לאו דווקא)

• אהבתי 1
פורסם

רק שאלה , למה 2 שכבות לא מספקות אותך?. אם הציפוי איכות ,זו הגנה די טובה לשנה , שנה וחצי לפחות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש כמה תשובות לשאלה הזו.

1. לי אישית לפחות, יש רצון שזה יהיה יותר טוב, ועוד יותר טוב וכו'.

2. אני לא יודע האם הציפוי באמת איכותי כמו שאני חושב.

3. ציפיתי שהרכב יהיה יותר מבריק עם הציפוי (למשל עם ווקס שהייתי משתמש קיבלתי הרבה יותר ברק) 

4. יום אחרי ששמתי את הציפוי ירד גשם ולפי ההוראות צריך להימנע ממגע של מים למשך יומיים. 

5. יש כמה חלקים שלא הצלחתי לעשות אפילו את השכבה השנייה. 

6. לפי מה שהבנתי יש שממליצים שלוש שכבות. 

7. יישמתי את הציפוי עם ספוג רך יותר ממה שהייתי צריך להשתמש ונראה לי שהמריחה לא יצאה אופטימלית. 

מספיק סיבות? :)

פורסם

לא , כי ציפוי לא נותן ברק כמו ווקס , מספיק גם 10 שעות ל cure. זה לא משנה איך יישמת כל עוד מרחת את זה ועשית באפינג.
אבל היי, עם ההרגשה אישית לא מתווכים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הבנתי. כנראה אשאיר את זה ככה, לפחות בנתיים.

אבל יש לי שאלה אחרת  - אני יודע שעם חיפושים ומחקרים אפשר למצוא תשובה בפורום, אבל הרבה יותר פשוט לשאול.

אתה יכול להמליץ לי על QD טוב שישמור על הציפוי וייתן לי קצת יותר ברק? 

פורסם

דיון מעניין על QD שווה לעיין.

מאז נוספו עוד כמה מוצרים מעניינים. המוכרים שהחביבים על חברי הפורום הם, BSD של סונקס, Koch Chemie Protector Wax מוצר שמאוד אהבתי

אבל היום צריך לקנות ליטר שלם ולמהול במים. (מסתבר שעשו את זה בארץ, והיה נדמה שזה אורגינל מחו"ל) Spray&Seal של סונקס, פחות אהבתי.

אלה מוצרים שניתן ליישם בזמן יבוש הרכב. (על רטוב)

יש מוצרים שצריך ליישם על רכב יבש כמו EliXir של קארפו, מעדיף על רכב רטוב מבחינת נוחות. ניסיתי בזמן הניגוב, לא אפקטיבי.

Hydro2 ננו קרמי של אותה חברה, צריך ליישם על רכב רטוב ונקי, ולאחר מכן לרסס ולשטוף שוב, ולנגב. (לא רלוונטי עבורי, כי אין לי צינור זמין, בגרניק זה מסורבל)

ליעקב אלטר יש כמה מוצרים מעניינים, ברר מולו כי אין לו אתר, וקשה לי לעקוב אחרי המוצרים שיש לו בפייסבוק. (יש מגוון עשיר)

לאחרונה כאמור נכנסו שחקנים חדשים מבוססים קרמי, ראיתי ביצוע, עדיין לא רכשתי. ( כדאי לעבור ל QD קרמים מבחינת גימור)

Turtle Wax HYBRID Ceramic זוכה לביקורות חיוביות בפורום, לי מעט קשה לקנות טרטל, מוצרים נחותים מבחינתי.  (אולי הפתיעו)

Meguiar’s CeramicWAX כנ"ל. לחברת Adam's יש כמה מוצרים מעניינים. (לא בדקתי) תיקח גם את GYEON בחשבון. 

אתה צריך להחליט לבד מה מתאים לציפוי שלך ואין הוא יגיב לתכשירים אחרים מעליו. תמיד כדי לקרוא בפורומים בעולם

לדעת לאחר ניסוי לטעייה של אחרים, לדעת בדיוק איזה מוצר ישתלב טוב עם הציפוי שיש לך. 

• תוכן חדש...