Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני כרגע על סקודה פאביה ידנית שמתקרבת ל150 א'  ואני שוקל לקנות רכב חדש (יותר גדול ומתחיל לחשוש מבעיות אמינות למרות שב"ה היא בסדר בסה"כ).

בגדול זה רכב שאמור לעמוד בפקקים ואמור להספיק למשפחה של 2-3 ילדים.

כרגע אני נוטה ללכת על הסיאטה ארונה אבל עניין הגיר קצת מטריד אותי בגלל הנסיעה בפקקים. אותו שיקול יש לי לגבי הקיה סטוניק.

מועמדת נוספת זו היונדאי ויניו אך לה תא מטען קטן קצת(350 לעומת ה400 של הסיאט) ואני לא מצליח למצוא אותה במבצעי 0 ק"מ.

יש לציין שהאמינות פה קריטית כי אני נוטה להחזיק את הרכבים שלי שלי באיזור ה10 שנים...

תובנות ? הצעות ?

עריכה אחרונה על ידי פבפ
פורסם

עדיף במקרה שלך מכונית עם גיר פלאנטרי. בדוק את הפיג'ו 2008 שלה גיר פלאנטרי מוצלח מאד ומנוע מוצלח. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

איוניק 0 קילומטר תהיה מרווחת למשפחה ומאוד חסכונית. 

חייב ג'יפון? מיצובישי asx אינסטייל יתן שקט נפשי לשנים רבות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 20.11.2020 בשעה 13:16, menir1 כתב:

עדיף במקרה שלך מכונית עם גיר פלאנטרי. בדוק את הפיג'ו 2008 שלה גיר פלאנטרי מוצלח מאד ומנוע מוצלח. 

האמת שאני מפחד מצרפתיות.... לא יודע אם בצדק או שלא.

• תוכן חדש...