Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנטלי בישראל- למי יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, FuriousLift כתב:

עודד שריקי המלך

כמה מלכים יש במדינה הזאת

טלי, זה אני, דברי איתי

לכידה.JPG

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 19 שעות, falou כתב:

עזוב... מישהי רצינית שמחפשת חתן, במינימום שמה תמונה.

היא קודם בודקת רצינות של הצד השני מה נראה לך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מנצל את השרשור לעוד שאלה.

כאלה קרייזלר C300 עם סמלים של בנטלי/רולס רויס יש בארץ? כולל תמונות הזויות שרצות בפייסבוק של כאלה ששמו בודיקיט הזוי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 18 דקות, itsik170 כתב:

מנצל את השרשור לעוד שאלה.

כאלה קרייזלר C300 עם סמלים של בנטלי/רולס רויס יש בארץ? כולל תמונות הזויות שרצות בפייסבוק של כאלה ששמו בודיקיט הזוי.

יותר מידי האמת...

פורסם

1. מי שרוכש בנטלי כנראה לא מתבייש בזה שיש לו כסף, והנדירות של הרכב היא סוג של שופוני.

2. מכאן ועד פרסום שמות בעלים של רכבי יוקרה - יש מרחק.

3 לפות"ש תתפלאי, אבל יש לא מעט אנשים שלא מאד עשירים שזה החלום שלהם, וגם אם הם לא עשירים מופלגים אלא סתם צברו כמה מיליונים - קונים רכב כזה במקום לרכוש דירה...

מאחר שהשרשור איבד כיוון (אם בכלל היה לו כזה מלכתחילה) מוצה, וננעל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...