Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לרכוש רנו מגאן גרנד קופה טורבו דיזל

מודל 2017 עם 110000 ק"מ 

מחברת ליסינג

רציתי להתייעץ. 

האם הרכב הזה מומלץ? 

יש לו בעיות מיוחדות? 

זה נחשב קילומטרג' גבוה למודל 2017? 

פורסם

כן, קילומטראז' גבוה, הממוצע באזור ה17 לשנה לרכב פרטי ו24 לרכב ליסינג, וזה משמעותית יותר. 

ב2017 עדיין מדובר בגיר הרובוטי הישן , הוא החשוד העיקרי. המנוע נחשב לאמין , ומהניסיון שלי הוא אכן כזה.

יתרונות - נוח מאוד בשיוט, מאובזר יחסית , חסכוני בגרסת הדיזל.

חסרונות , מחירון נשחט על ידי חברות הליסינג , מולטימדיה מסובכת סתם בשנתון הזה', אין מערכות בטיחות אקטיביות.  

עדיף לחפש את הגרסה המאובזרת, הנדירה יותר ופחות נפוצה בליסינג.

פורסם

מאיזה מודל הוחלף גיר לסוג איכותי יותר? 

האם מערכת המולטימדיה שונה בין מודל 2017 למודל מתקדם יותר? 

סליחה שאני שואל 

מה שהשבת לי זה מידיעה אישית? יש לך רכב כזה או שאתה כותב לי ממה ששמעת או קראת? 

פורסם

לי הייתה פלואנס דיזל עם אותו שילוב מנוע גיר במשך 4 חודשים , עשיתי עליה כ30 אלף ק"מ, לא היו תקלות.

כמו כן לאבי הייתה מגאן סטיישן מ2015,  גם עם אותו שילוב מנוע גיר, וגם ללא בעיות כלל אחרי 80 אלף ק"מ. 

על המגאן החדשה נהגתי במסגרת מבחן שנערך לה בפורום, ועכשיו לאבי יש את הדגם החדש במרכב סטיישן, והוא מרוצה ממנה עד כה.

אני לא מוצא מתי בדיוק הגיע הגיר החדש לדיזל, כנראה מתישהוא ב2019, כאשר היא קיבלה את מערכות הבטיחות. 

פורסם
לפני 23 שעות, yoav911gt2 כתב:

כן, קילומטראז' גבוה, הממוצע באזור ה17 לשנה לרכב פרטי ו24 לרכב ליסינג, וזה משמעותית יותר. 

ב2017 עדיין מדובר בגיר הרובוטי הישן , הוא החשוד העיקרי. המנוע נחשב לאמין , ומהניסיון שלי הוא אכן כזה.

יתרונות - נוח מאוד בשיוט, מאובזר יחסית , חסכוני בגרסת הדיזל.

חסרונות , מחירון נשחט על ידי חברות הליסינג , מולטימדיה מסובכת סתם בשנתון הזה', אין מערכות בטיחות אקטיביות.  

עדיף לחפש את הגרסה המאובזרת, הנדירה יותר ופחות נפוצה בליסינג.

אני מסכים שאכן היו דיווחים על הגיר אבל, מהניסיון שאני מכיר הגיר הזה סוחב הרבה מאוד מכיר עם מישהו שהרכב 2018 עשה 175 אלף כבר וכל עוד שומרים עליו כמו שצריך ויודעים להתנהג עם הגיר הזה אז הכל בסדר.

פורסם
לפני 17 שעות, mcs263 כתב:

אז אם אני רוכש דיזל שנת 2017 צפוי לי מצב של תקלות בגיר? 

אם אתה נוסע בעיקר בין עירוני אז יהיה לך ככל הנראה נחת לזמן מה.

אם אתה נוסע בעיר אז כבר כדאי לחשוב פעמיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...