Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לבחור ?? סיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב החלטתי שבסוף אני הולך על סיאט איביזה יש לי שתי אופציות 

1. סיאט איביזה 2012 ספורט 3 דלתות ידנית יד שנייה  קלומטראז 60,000 מנוע 1.4 כוח סוס 85  (מחיר32000)

2. סיאט איביזה 2012 ספורט 5 דלתות ידנית יד שנייה קילומטראז 125,000 מנוע טורבו 1.2 כוח סוס 105 (31000) 

(רשמתי כמה שיותר פרטים ממש לא אכפת לי אם זה 3 או 5 דלתות לא להתחשב בזה)

העיקר הוא ההבדל בין המנועים והקילומטרז וכוח סוס תתייחסו בעיקר לזה!

עריכה אחרונה על ידי דיד
  • אהבתי 1
פורסם

הראשונה תהיה יותר אמינה. מנוע פשוט ואמין וקילומטראז' נמוך מאוד. היא גם יפה וצעירה יותר בדגם השלוש דלתות. 

השניה תהיה מהירה ומהנה יותר לנהיגה בזכות מנוע הטורבו. 

בשתיהן מחיר יקר מאוד יחסית לרכב ידני בן שמונה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי הולך על האופציה הראשונה. גם נראה טוב יותר (3 דלתות), גם נסועה ממש קטנה ביחס לשנה (Resell Value עתידי גבוה) וגם ההבדל בין הכוח לא נשמע לי משמעותי יותר מדי למען האמת.

כמובן שתבדוק את הרכב לפני קניה כי הרכבים האלו הם נחלת הערסים בני ה-17 שקיבלו רישיון וידועים כשחוטים.

בהצלחה!

2016 BMW M235i.

פורסם

ההבדל בין מנוע הטורבו ללא טורבו הוא מאוד משמעותי.

השאלה האם אתה רוצה יותר כוח או לא?

אתה גר באזור הררי? אתה אוהב לנסוע מהר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מחפש מנוע טורבו, במיוחד בשילוב גיר ידני. מאוד כיף לנהיגה

המספר 85 מול 105 פחות משקף את ההבדל בהתנהגות כמו העובדה שזה מנוע טורבו VS אטמוספרי

ובלי קשר המחירים האלה לא קשורים לחיים

לפני יותר משנתיים קניתי לאון 2012(שמורה וידנית) במחירים האלה פחות או יותר

• תוכן חדש...