Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 182 בארץ???... כנראה שכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים!

לפני כשלוש שנים ראיתי בארץ קליאו ספורט וי6 שנת 2001 או 2002 !

גם אני אשמח לקבל הוכחות.

ולא! תמונה של בניות פיברגלאס על קליאו רגילה זו לא הוכחה.

אני רוצה לראות את מיקום המנוע!

לגבי מדיניות קרסו:

היה טפשי מצידם להפסיק את יבוא הקליאו ספורט. זה היה הדגם היחיד שהציל את הצמד רנו-ניסאן משקיעה אל תוך שיממון מוטורי. א

ואם כבר חוזרים לייבא משהו ספורטיבי אז למה לא מגאן טורבו או ניסאן 350Z ?

ה- 350Z ייובאה בייבוא אישי במהלך שנת הדגם האחרונה, וגם המגאן טורבו עוררה התעניינות רבה כשהוצגה בתערוכה זו או אחרת.

אני מניח שהם דבקים בקליאו בגלל מאגר החלפים הקיים.

לגבי אפשרות ייבוא של קליאו V6 :

לא חסרים פסיכים עשירים שקונים מכוניות נישה ספורטיביות. אבל כמעט כולם מעדיפים מכוניות מפוארות בעלות מקדם דאווין גבוה. הקליאו הזו תדהים רק את המעטים שיודעים במה מדובר (או את בעלי האימפרזות שינשמו את העשן שלה :wink: ).

פורסם

falou - זה שהמחיר המיועד שלה יקר ורחוק מכל הגדרה של hot-hatch זה נכון אבל זה מצב המחירים של רכבים בארץ.

כל יפנומטית 1.6 היום כבר עוברת את ה-100 אז בכמה ציפית לקבל את הקליאו ?

תוך שנה מהרגע שקניתי את ה-206 שלי המחיר שלה עלה ב-30 אלף !!! זה מטורף אבל זה מה שקרה לכל האירופאיות.

אם אתה חושב ש-170 אלף לקליאו ספורט זה מופרך מה אתה חושב על המחיר של ה-type r בארץ ?

אני חושב שזה מחיר מאוד הגיוני אם אתה משווה למחירים של החלופות שלה (וכמובן מתעלם לגמרי מזה שכל המחירים מסריחים).

לא יודע, אני כבר מזמן מחכה להחליף רכב ואין כל-כך חלופות ראויות בתחום הזה (המיאטה אחלה אבל לא בשבילי וה-type r כבר במחיר מטורף מדי בשבילי), ברגע שהיא מגיעה אני שם.

• תוכן חדש...