Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי פיאט אונו דגם 60S שנת 1993, האוטו עבר 170000 ק"מ ואף פעם לא עשו לו מנוע.

כרגע המנוע עושה רעשים של טרקטור קטן וסוחב לא מי יודע מה...

אז הבעיה שלי שאני לא מבין הרבה במכונאות והייתי רוצה לדעת מה מבצעים במהלך הטיפול הזה? כמה זמן זה לוקח? וכמה זה יעלה לי?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

איזה טיפול? היית במוסך? אבחנו מה הבעיה? אמרו לך מה רוצים לעשות? נתנו הצעת מחיר? תן קצת פרטים שנבין מה אתה רוצה...

...Carpe Diem

פורסם

אני לא הלכתי למוסך. אבל זה ניראה לך בסדר שמנוע לא עבר "מנוע" במשך 170000 ק"מ?

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם
אני לא הלכתי למוסך. אבל זה ניראה לך בסדר שמנוע לא עבר "מנוע" במשך 170000 ק"מ?

שתדע לך ש 170 אלף זה בסדר זה לא קצת אבל זה גם לא משהו שאומר שהמנוע גמור

כך לדוגמה מנועים של סובארו לאונה מגיעים גם 400 אלף ועדיין נוסעים כמו גדולים הכל טלוי בטיפול במנוע במשך השנים כלומר טיפולים בזמן ,שמנים טובים וכו..

כך לדוגמה האוטו שלי שנת 87 עבר 235 אלף וזה עדיין אותו מנוע והמנוע חיי ובועט כמו גדול..

כך שאל תתרגש מ 170 אלף

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

170000 זה ממש לא הרבה!

אין קשר.

כדאי שתקבל חוות דעת ממוסך שיבדוק את הרכב

אגב רעש וחוסר סחיבה- יכולים לנבוע גם מבעיות יחסית פשוטות במערכת פליטה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
170000 זה ממש לא הרבה!

אין קשר.

כדאי שתקבל חוות דעת ממוסך שיבדוק את הרכב

אגב רעש וחוסר סחיבה- יכולים לנבוע גם מבעיות יחסית פשוטות במערכת פליטה

לא הרעש מגיעה מהמנוע בזה אני בטוח וגם מערכת הפליטה שלי די חדשה (פחות משנה).

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

טוב, אז אולי תוכל להסביר למה אתה כל כך בטוח שהמנוע הלך? ואם אתה לא כל כך בטוח אלא רק מודאג כי עשו עליו כבר 170K אז אולי פשוט תיקח אותו לבדיקה במוסך (את כל הרכב) - ואז יוכלו להגיד לך תכל'ס... ?

...Carpe Diem

• תוכן חדש...