Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני אוטומטית עד 25 אלף ש״ח.

Yuval13
שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, אני מחפש רכב עד 25k, יש לי כמה דרישות מינימליות, אני גר באזור ירושלים אז חייב רכב שיצליח לעלות את העליות יחסית בקלות בלי להיסחב בעליות, שיהיה חסכוני בדלק, ושהטיפולים שלו לא יהיו יקרים כל פעם שדורש מוסך. 

חשבתי על רכב מיני אבל לא מצליח למצוא רכב שענה לי על הדרישות האלה, לא חייב רכב מיני, יותר מעוניין ברכב שייקח אותי ממקום למקום, ומוכן להתפשר טיפה על נוחות ברכב ורווח בין המושבים וכאלה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוזוקי קיימים גם בגרסה ידנית, אם כי נדירים.

מתוך ניסיון עם סויפט בחיפה - הסוזוקי יעלו את העליות בלי תלונות, אם כי כנראה שבנתיב הימני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי הרבה על הסוויפט, אני מעדיף לקחת אוטומט, ראיתי שיש הבדל בין 2010 ל 2011, ב2011 זה מנוע 1.2, ראיתי שהוא יותר חסכוני השאלה אם ע'יין הוא ייתן עבודה טובה בעליות, או שאם אני מחפש רכב טיפה חזק עדיף ללכת על 2010 עם 1.6?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, הייתי מקריב קצת את הדרישה לחסכון בדלק וקונה מאזדה 2 ברמת אבזור דינאמיק. רכב אמין וזריז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנועי ה1.2 של סוזוקי די בסדר, הם לא ברמה של מנוע tsi אבל סבירים לגמרי.

גם אני הייתי בודק את מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, המזדה והסוויפט עם מנוע 1.5 נחשבו לזריזות.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אבדוק גם על מזדה 2, במידה ואני אלך על סוויפט, לפי הדרישות כדאי ללכת על ה1.2 החסכונית, או על ה 1.5? 

מה מהם ייתן לי יותר חוזק בעיקר בעליות? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה1.5, אבל ה1.2 נראית מודרנית יותר, בטיחות עדיפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעדיף לוותר טיפה על מראה ולקבל משהו יותר חזק, אבל אם אתה אומר שגם בטיחותית. ה 1.2 עדיפה אז שווה לבדוק את ההבדלים בין שתי הדגמין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות הדמיון במראה הסויפט 2011 היא דגם חדש לגמרי. 

מבחינת ציוני EuroNCAP היא עדיפה, 5 כוכבים במבחני 2010 לעומת 3-4 בלבד לדגם הקודם, לפי מבחני 2005.

אישית אעדיף את דגמי 2011-17 למרות המנוע הפחות חזק, הן בגלל הבטיחות והן כיוון שמדובר ברכב יותר צעיר. אבל, כאמור בהודעתי הקודמת, הוא לא מהיר בעליות. מצד שני, אין לו DSG.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה, מבדיקות שעשיתי עלה לי גם סיאט איביזה הדגם עם 1.2 טורבו ו105 כח, ראיתי עליו הרבה ביקורות טובות, ומצד שני ראיתי הרבה אנשים אומרים שהדגם הזה בעייתי בגלל הגיר שלו, מה דעתך על הרכב בתור אופציה? הוא עומד יחד עם המזדה 2 והסוויפט? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת זריזות הוא עדיף, אך הגיר אכן נקודת החולשה מבחינת אמינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...