Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התקבל אצלי בקשה לחידוש רישיון רכב. אם אני טרם חידשתי רישיון רכב , האם שנה הבאה אני אקבל שוב חידוש לשנה נוספת?

אודה לעזרה ,ממש דחוף לי!

פורסם

לא תקבל, ואם אינך מתכוון לחדש השנה - כדאי שתיגש למשרד הרישוי ותקפיא את רישיון הרכב, אחרת תחויב בתשלום אגרה גם על התקופה בה רישיון הרכב לא חודש.

כשתרצה לחדש, תצטרך לסור למשרד הרישוי, להפשיר את רישיון הרכב, ולקבל רישיון חדש לטסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה רבה

לפני 15 דקות, zvit כתב:

לא תקבל, ואם אינך מתכוון לחדש השנה - כדאי שתיגש למשרד הרישוי ותקפיא את רישיון הרכב, אחרת תחויב בתשלום אגרה גם על התקופה בה רישיון הרכב לא חודש.

כשתרצה לחדש, תצטרך לסור למשרד הרישוי, להפשיר את רישיון הרכב, ולקבל רישיון חדש לטסט.

שילמתי עכשיו על הרישיון רכב. אז אני מסודר ולא צריך להתרוצץ נכון?

פורסם

נכון, אבל עדיין אם לא תעשה טסט לא תקבל רישיון לטסט בשנה הבאה. תצטרך לגשת למשרד הרישוי ולבקש רישיון לטסט.

ותצטרך לשלם שוב אגרת רישוי. 

אלא אם הרכב שלך פטור ממבחן שנתי כי הוא חדש. ואז כתוב על הרישיון שקבלת "פטור ממבחן שנתי"  כי אז לא צריך לעשות כלום מעבר לתשלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...