Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, ברשותי פיג'ו 407 שנת 2010, נפח מנוע 2 ליטר אטמוספרי שעברה 126 א"ק, נקנתה לא מזמן ממישהי מבוגרת שככל הנראה נהגה מאוד איטי על הרכב (סביבות 50-60 קמ"ש טופ, בהערכה.. לא שאלתי אותה אבל מהתרשמות כנראה שזה מה שהיה, לא נתנה עליו גז וגם לא עשתה נסיעות מחוץ לעיר לדבריה).

למיטב הבנתי, ממה שחקרתי בנושא לפחות, במהירויות נמוכות יחסית לאורך זמן ישנה אפשרות של הצטברות פיח במנוע (תקנו אותי אם אני טועה). יש ממש קצת בוצה במנוע לפי בדיקה, לא עניין רציני כנראה.

אין לי מושג אם באמת יש פיח במנוע, אבל הוא מרגיש לי טיפונת עייף, וכמובן שאולי ניתן להוציא ממנו יותר ביצועים לאחר ניקוי.

האם הייתם ממליצים לעשות ניקוי קרבון - ואם כן, אצל מי. ראיתי פרסומת שרצה בפייסבוק של חברה בשם 'קרבון קלינינג' לדוגמא. יש יוטיובר מבוגר בשם 'SCOTTY KILMER' שממליץ רק על מכונות 'ABS' של ניקוי קרבון כדי שיהיה כמה שפחות סיכוי לבעיות במנוע לאחר ניקוי (ואני נוטה לתפוס ממנו כי הוא דיי תותח בכל מה שקשור למכוניות). מכירים חברה עם מכונות ניקוי ABS?

בנוסף, איפה כדאי למלא דלק 95, סונול או פז? אני בדר"כ ממלא קבוע אצל פז, אבל אני יודע שיש לסונול תוסף דלק ל95 שאמור לנקות את מיכל הדלק. כדאי לעבור לסונול רק בשביל זה? או להישאר בפז. 

תודה. 

עריכה אחרונה על ידי DesertFox
פורסם

צריך לפרק בית מצערת ולהבריק אותה.

אחרי הנקוי צריך לבצע כיול למחשב הזרקה באמצעות מחשב דיאגנוסטיקה מקטרי עפ"י התהליך של היצרן.

בסיום התהליך תרגיש רכב אחר לגמרי.

קיצורי דרך או ביצוע התהליך לא כפי שהיצרן הגדיר או לא באמצעות מחשב אבחון מקורי לא ישנו דבר.

אין חשיבות לתדלק בתחנת דלק מסויימת. איכות הדלק בארץ מספיק טובה בכל תחנות הדלק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, asix כתב:

צריך לפרק בית מצערת ולהבריק אותה.

אחרי הנקוי צריך לבצע כיול למחשב הזרקה באמצעות מחשב דיאגנוסטיקה מקטרי עפ"י התהליך של היצרן.

בסיום התהליך תרגיש רכב אחר לגמרי.

קיצורי דרך או ביצוע התהליך לא כפי שהיצרן הגדיר או לא באמצעות מחשב אבחון מקורי לא ישנו דבר.

אין חשיבות לתדלק בתחנת דלק מסויימת. איכות הדלק בארץ מספיק טובה בכל תחנות הדלק.

אצל מי עושים וכמה צפוי לעלות?

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

אתה יכול לעשות את זה במוסך גבע או באורן שרותי רכב.

אני מאיזור הדרום. וכמה צפוי לעלות..

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, save כתב:

לפני שעושים משהו מחדירים מצלמה. יכול להיות שהמנוע נוצץ מבפנים.

לא הוא לא, יש בו מעט בוצה לפי בדיקה (בלי קשר לפיח). 

לפני 16 דקות, asix כתב:

מצטער, לא מכיר באזור הדרום.

אוקי אבל מה העלות הצפויה ??? וכמה זמן זה לוקח. 

פורסם

קרבון קלינינג מכיל מלא תגובות פייק ולא ראיתי על זה שום כתבה או מידע באינטרנט, כך שלא הייתי עושה את זה, נראה לי סתם פליסבו ובזבוז כסף.

אתה מוזמן לעשות ולעדכן אותנו בתוצאות. 

2016 BMW M235i.

פורסם

העלות היא כ 600-700 לפני מע"מ לדעתי.
הכיול עצמו והנקוי הוא כשעה וחצי- שעתיים.
הבעיה שאת תהליך הכיול צריך לבצע כאשר הטמפרטורת מנוע מתחת ל 30 מעלות.
זה יכול להתבצע בימים חמים אלה רק כאשר הרכב חונה בלילה במוסך.

פורסם

קודם כל תתחדש, לפני הכל תבצע טיפול לרכב, שים נוזלים איכותיים, פילטרים, פלאגים שהאוטו ינשום.

שים תוסף דלק שינקה את המזרקים אולי הם סתומים טיפה בגלל זה הרכב מרגיש עייף.

חבל ללכת לפתרונות מוטלים בספק.

פורסם

פתרונות המוטלים בספק? ניקוי מצערת וכיול למערכת הזרקה במנוע הזה זה לא פתרון המוטל בספק אלא חובה לעשות כל 20,000 ק"מ.

החלפת שמנים ופילטרים זה טיפול שוטף. גם ללא תקלה צריך לבצע ולהחליף.

פורסם
לפני 13 שעות, trademark כתב:

חבל ללכת לפתרונות מוטלים בספק.

אתה כותב את זה שורה אחרי שהמלצת על תוסף דלק?!

מצרף להמלצות של אסיקס המלצה להחלפת פלאגים (כפוף לבדיקה שלהם).
בנוסף - אם יש בוצה במנוע, למה לא לפתוח את אגן השמן ולנקות? לא מכיר את הפיג'ו ספציפית אבל בסופו של דבר מדובר על כמה ברגים, לא איזו פעולה מורכבת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התכוונתי לניקוי קרבון שספק שיגרום לשיפור בסחיבה וחבל לזרוק 700 שקל לפני שבוצע טיפול לרכב לרענן את מצבו.

לגבי התוסף, רכב שמרגיש עייף בעקבות מזרקים סתומים התוסף יכול לעזור מנסיון.

פורסם

זה לא לזרוק 700 שקל. מי שמכיר את המנועים האלה יודע שחייבים לבצע כיול למחשב הזרקה וניקוי בית מצערת כל 15-20 אלף ק"מ.
אתה עונה תשובה בלי להכיר את המנועים האלה ואת הבעיות שלהם.
ברור שרצוי להחליף שמנים ופילטרים ולעשות יישור קו אבל זה לא מה שיפתור את הבעיית סחיבה.
גם נקוי למזרקים זה לזרוק כסף לפח. אין תקלות במזרקים של המנועים האלה.

• תוכן חדש...