Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במזל טוב, קיבלתי C3 פיקאסו עם מערכת מולטימדיה (כולל המתאם כך ששולט ברדיו מההגה)

אממה, בגלל שהוציאו את הרדיו- אני לא יכול לסדר כמה דברים בסיסיים כמו למשל התאריך והשעה בצג הרב תכליתי של הרכב

איך אני יכול לעשות זאת? אפילו לבטל את הצגת השעה כדי שהיא לא סתם תהבהב לי בעין כל הזמן?

רעיונות? עצות?

תודה

IMG_20200622_181537.jpg

IMG_20200622_181512.jpg

פורסם

תנסה בידית שליטה ללחוץ על שני לחצני ה Volume בו זמנית. 

בהחלט יש התקנות שזה כן עובד, לא רק להחזיר את הרדיו המקורי. יש גם התקנות שזה לא עובד, להבנתי כדי שיעבוד צריך להתקין מתאם.

פורסם
לפני 3 שעות, ProCC כתב:

גם במקורי אתה לא יכול , דורש חיבור למחשב.

כמובן שעם הרדיו המקורי אתה כן יכול לכוון שעון ותאריך, לא צריך לזה חיבור מחשב...

כנראה התכוונת למשהו אחר.

פורסם

הבעיה היא שהרדיו המקורי בחוץ, ולחבר אותו לצורך זה בלבד אני זקוק להדרכה

לחיצה על שני מקשי הווליום גם לא מביאה שום תועלת- זה מכבה את המכשיר...

פורסם

תתחדש ברכב וסע בדרכים טובות!

את ההבהוב אפשר לבטל באמצעות מדבקה. אומרים שזה מבטל גם תקלות בלוח שעונים...

חיבור זמני של הרדיו זה לא רעיון טוב כל כך לדעתי: בכל פעם שיתנתק המצבר (קורה הרבה במוסך) תצטרך לחזור על הפעולה.

בדגמים הישנים יותר, ללא הצג המרכזי, היו שני כפתורי שליטה על התאריך והשעה. אולי יש בעולם צגים תואמים עם כפתורי שליטה (לדגם שנמכר ללא רדיו).

לחלופין אולי אפשר לחבר את המתגים האלה במקום נסתר (ידנית, על ידי קיצור מתאים).

פורסם

מתברר שיצאתי (ושב) חומוס

ויש במכשיר אפליקציה המחוללת את מסך מחשב הדרך ומאפשרת שליטה מלאה בו

בכל מקרה תודה לחברים על הרצון הטוב

IMG_20200624_162601.jpg

IMG_20200624_162546.jpg

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...