Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוצא שום מידע חדש עליו.. מישהו יודע אם הוא עדיין באותו מצב מאז התאונה? אין צפי לשיפור?

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ממש ממש מדכא הסיפור הזה .

אני מקווה שולנטינו רוסי נמנע מסקי...

עושה רושם שסקי ואופניים אלו ענפי הספורט-פנאי הקטלניים ביותר לנהגי מרוצים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מדי פעם אני שואל את עצמי, מחפש קצת מידע ברשת, אך אין שום דבר חדש של ממש למעט פיסות מידע קטנות שלא ברור מהן אם הוא עדיין צמוד למיטה או בתהליך שיקום מסוים. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מייקל מאז ומתמיד היה קנאי לפרטיות המשפחה שלו, לא היה מרחיב ולא מפרט, מזכיר את הספורטאים של שנות ה90 כמו ג'ורדן ועוד. העיסוק העיקרי היה בו ולא במשפחה שלו, לעומת היום שהכל עסקת חבילה.

ממה שידוע כיום הוא עדין בשיקום, אין הרבה שינוי.. הבן אדם במצב בין חיים ומוות, כלומר "חיי" אבל לא בעצם נהנה מהחיים . רפואה שלמה, נקווה שתמצא נוסחה למצב (אני בטוח שזה מה שהמשפחה עושה ..מאריכה לו את החיים בתקווה למציאת פתרון למצבו, יחד עםזאת לא ניתן לפסול מצבים של כל מיני טיפולים חדשנים שמנסים עליו בפעם הראשונה...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...