Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי טויוטה יאריס 2001.

אתמול בלילה אחרי נסיעה קצרה הרכב התחיל לרעוד ממש חזק (נהגתי בו בצהריים ואז עדיין היה בסדר), ועצרתי איתו בצד הדרך.

כיביתי את המנוע ונתתי לו להתקרר והנעתי פעמיים נוספות ועדיין הרכב רעד, גם כשהוא עמד וגם בדרייב/ניוטרל/רברס.

היום חזרתי לאוטו והנעתי אותו אחרי שמילאתי נוזל קירור (לא ידעתי אם זה בהכרח קשור אבל אתמול אחרי הסתכלות היה נראה כאילו המיכל coolant דיי ריק) ונראה שהרכב כרגע רועד רק בהילוך דרייב ואפילו יותר חזק ברברס.

ממה יכולה לנבוע בעיה כזו? בחורף שעבר היו לי רעידות פתאומיות (רעידה/קפיצה) שהסתדרו פחות או יותר אחרי שהחליפו פלאגים (נדמה לי) והרכב עבר טיפול

לעיתים רחוקות עדיין הרגשתי רעידה/קפיצה כזו בעיקר בתחילת נסיעה, אבל משהו שלא נפתר עוד מאז הוא שאני מרגיש את הרכב רועד בזמן בלימה מעל מהירות מסויימת, והתחלתי בשבועיים האחרונים להרגיש שהרמת כוח שצריך להפעיל בלחיצה על הדוושת בלם משתנה מנסיעה לנסיעה (לא יודע אם זה נכון אבל ייחסתי את זה למזג אוויר וכביש רטוב), אבל אני לא יודע אם זה קשור כרגע לרעידות בלתי פוסקות שהתחילו אתמול

אני אקח גרר למוסך דרך החברת ביטוח כדי לא להסתכן בנסיעה בו אבל רציתי לדעת מה יכולות הסיבות לכך.

תודה

פורסם

יש לי נורת כרית אוויר שמהבהבת (ראו אותה בשני מוסכים כבר ולא אמרו לי שזה מסוכן, אמרו באחד המוסכים שזה משהו שנובע מהכיסא נהג) והנורה של חיישן זיהום אוויר אבל אלה כבר הרבה זמן במצב הזה

מעבר לזה משהו חדש לא היה אתמול וגם היום שבדקתי

• תוכן חדש...