Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

ב-30 לינואר 1920 חברת Toyo Cork נוסדה והחלה לייצר פקקי שעם (אם אני זוכר נכון גם מיכון תעשייתי). לאחר מספר שנים בודדות היא החלה למכור תחת מותג מיצובישי פיקאפ תלת אופן ובהמשך משאיות זעירות כאשר נקודת המפנה שלה הייתה ב-1960 כאשר הציגה את המכונית המשפחתית הראשונה שלה, ה-R360 בעלת המבנה הבועתי. משם ההיסטוריה ידועה.

https://www2.mazda.com/en/100th/?_ga=2.137569591.664705011.1580587128-1042409896.1577821574

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה ה-3 החדשה וה-CX30 ממותגות.

מהמחיר ועד לדשבורד עור (אמיתי? לא יודע, מרגיש נעים ביד) עם תפרים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני הבנתי שזה מיצוב דומה לפולקסווגן, או פיג'ו לאחרונה, לא יוקרה ולא עממי, משהו באמצע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

כאחד שמאוד אוהב את היצרן היפני הקטן הזה אנסה להסביר ממש בקצרה:

מאזדה אכן מכוונת להיות מותג סמי- פרימיום.

אני יכול להסביר עכשיו לפרטי פרטים איך וכיצד זה קרה אבל להפעם אחסוך את זה ופשוט אציין בפשטות שזה הכיוון.

אצלנו בארץ האתגר הוא דיי גדול מאחר ובמשך 15 שנה ברציפות מאזדה היתה בראש טבלת המכירות (דבר שכבר לא יקרה יותר),

ולכן מאוד קשה לשנות את הפרדיגמה והרושם סביב המותג הזה כיצרן עממי אבל בעולם זה קצת שונה.

בעולם מאזדה היתה יצרנית דיי שולית וקטנה וחוסר הפופולאריות שלה דאז דיי תרם לה היום ולכן יותר קל לה למצב את עצמה כיום כיצרנית סמי פרימיומית מאשר כאן.

בשנים האחרונות בין מבחני הדרכים של מאזדה לבין המתחרות ניתן לעיתים (אפילו קרובות) לראות את דגמי מאזדה השונים מתחרים ברכבים מאותו הסגמנט אך מיצרניות הפרימיום האמיתיות. אני יודע על שני מקרים בהם רכבי מאזדה אפילו ניצחו את המבחן אך עצם המעמד של הרכב הזה אל מול רכב פרימיום במבחן כבר אומר משהו על המוצר וכיוון של היצרנית.

לא שאני בא לומר שמאזדה היא יצרנית רכבי יוקרה או משהו, פשוט טוען שכיום ניתן להבחין בלי צל של ספק בשינוי שעובר המותג בכל מה שקשור באיכות המוצרים אם כי עדיין זהו לא יצרן רכבי יוקרה אלא יצרן מכוניות איכותיות שלטעמי גם אם לא הגיע ליעד שלו (להיות ממוצב דיי דומה לפולקסווגן), הוא לא כל כך רחוק משם.

lmkzfqzzgg1r.jpg

nnnkkewwrd2z.jpg

zuwxoqddjzuy.jpg

maj3yrdcmizx.jpg

ozmww3zie2tw.jpg

gjzzu3yytwyo.jpg

nhdcr5jtmjnt.png

נ.ב תמונות נלקחו מגוגל.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

מה זה פרימיום? אם מרצדס במשך עשור ישיקו רק רכבים כמו ה Aקלאס הקודמת כבר לא יתפסו אותם כיצרן פרימיום.

מאזדה לא יהפכו להיות יצרן פרימיום ביום אחד, זה ברור, אבל תנו לזה כמה שנים.

פורסם (נערך)

זו תנועת מלקחיים. Bmw הורידה את הסטנדרטים (קראו סקירה של סדרה 1 החדשה) ומזדה העלתה.

נשאר למזדה להכניס הנעה אחורית, להכפיל את המחירון ולסגור עניין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

דווקא מסקירות שראיתי על במוו סדרה 1 החדשה הטון הכללי הוא של אכזבה לא קטנה אבל בעיקר בגלל יחידת ההנעה וההתנהגות הדינאמית שירדה בצורה דרסטית ברמה שהרכב איבד חלק גדול מהאופי ומהייחודיות שלו בסגמנט, פחות בגלל איכות החומרים שדווקא אומרים שהשתפרה מהדור הקודם ושהרכב בהחלט מרגיש טוב מאוד מהבחינה הזו.

פורסם
זו תנועת מלקחיים. Bmw הורידה את הסטנדרטים (קראו סקירה של סדרה 1 החדשה) ומזדה העלתה.

נשאר למזדה להכניס הנעה אחורית, להכפיל את המחירון ולסגור עניין.

ממש לא נכון. ב-מ-וו לא הורידו שום סטנדרטים מבחינת האיכות ב1 החדשה אלא להיפך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
דווקא מסקירות שראיתי על במוו סדרה 1 החדשה הטון הכללי הוא של אכזבה לא קטנה אבל בעיקר בגלל יחידת ההנעה וההתנהגות הדינאמית שירדה בצורה דרסטית ברמה שהרכב איבד חלק גדול מהאופי ומהייחודיות שלו בסגמנט, פחות בגלל איכות החומרים שדווקא אומרים שהשתפרה מהדור הקודם ושהרכב בהחלט מרגיש טוב מאוד מהבחינה הזו.

נכון, אבל גם כאן כרגיל זה תלוי איזה מבחן אתה קורא ואיפה. בדיוק אתמול קראתי מבחן בCar הבריטי (אחד מאלא שאני עדיין מעריך...) של סדרה 1 מול גולף החדשה ופוקוס. מבחינתם הב-מ-וו עדיין אמת המידה להנאה בקבוצה, גם אם האופי השתנה בגלל ההנעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יכול להיות שכרכב הנעה קדמית היא לא רעה אבל הטון שעלה בחלק מהמבחנים זה שהיא איבדה את הייחודיות שלה והרבה מהאופי שלה והיא מרגישה כמו "עוד רכב".

אולי היא אכן מציעה חבילה כוללת עדיפה יותר מהפוקוס ומהגולף (כי אכן יש שיפור באיכות הכללית) אבל לחובבי הנהיגה והמותג נשמע שהיא עשתה צעד לא קטן אחורה, בסקירות שראיתי אמרו שעם כל הדברים החויביים שכן יש ברכב הם עדיין מעדיפים את הדור הקודם בכל יום.

פורסם

שיתחילו להכניס מנועי טורבו ואז נראה אותם.

בינתיים הם ממשיכים לשווק 2000 אטמוספרי ומיושן, פרימיום זה לא, גם לא סמי פרימיום.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...