Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נמצא כבר שנים בכלוב הזהב המכונה ליסינג חברה, כרגע עם קיה ספורטאז' שממנה אני מאוד מרוצה, אבל עקב ק"מ נמוך של כ-15 עד 20 לכל כיוון ביום, כנראה עסקה לא משתלמת בעליל.

אני כרגע בתחילת מו"מ עם חברות ליסינג פרטי תפעולי (אלדן ושלמה סיקסט), אבל בעיקר לא סגור על הרכב המתאים (2 מבוגרים ושני מתבגרים, ק"מ נמוך עם נטיה לקרוסאובר. אין מגבלת מחיר קשיחה אבל המטרה היא להוריד את העלויות אל מול ליסינג חברה), להלן הרכבים ששקלתי וההתלבטות לגבי כל אחד:

• קיה נירו - כנראה הרכב המושלם לצרכים שלי ופשרה סבירה אל מול הספורטאז'. החשש העיקרי הוא מנושא הקרינה והאם הוא שווה את תוספת המחיר אל מול הקורולה ההיברידית. קראתי את השרשורים בנושא הקרינה, אבל עדיין לא בטוח האם החסכון בדלק שווה את החשש, קטן ככול שיהיה.
  • קורולה היברידית - נראה מתאים לצרכי, למרות שכרגע לא זמין בגרסת הסטיישן שנראית יותר פרקטית. אותם שיקולי קרינה ומרגיש כמעבר קצת דרמטי מהספורטאז', לכן אני שוקל קרוסאובר.
  • סקודה קארוק - לא מכיר יותר מידי, אבל נראה קרוסאובר סביר ויחסית חסכוני. לא יודע אם קיים בליסינג.
  • פיז'ו 3008 או אטקה - כמתחרים לקארוק. לא יודע אם קיים בליסינג.
  • קיה xceed - רכב חדש בשוק, יכולה להיות התנסות נחמדה בהנחה שמדובר במעין נירו רק ללא מנוע חשמל.

כל רעיון, מחשבה יתקבל בברכה מכיוון שאני ממש לא מעודכן בנושא.

תודה!

פורסם

לא הייתי רץ לקחת שרות טיפולים ואחזקה משלמה סיקסט, אא"כ הם מתחייבים למוסך יבואן וחלפים מקוריים. הם מטפלים בד"כ בחלפים הכי זבל במוסכים הכי זולים (בכל אופן מה שטיפלו ברכבים שלי ושל החברה בה עבדתי בעבר). הייתה להם שיטה שזה לשלוח למוסך את כל החלפים ולשלם לו גרושים על העבודה. לא בטוח איך הם עובדים היום. כמובן שצמיגים + מגבים סיניים הכי זבל ומצבר חארטה. אולי היום הם שינו שיטה, צריך לבדוק. מה שאז הרתיח אותי זה ששמו דיסקיות בלמים גרועות ונאוטו בקושי היה עוצר, וזה כבר בטיחות בסיסית.

לעומ"ז כשעברנו לאלדן ההבדל היה שמיים וארץ. ממליץ עליהם בחום. שוב פעם, מזכיר שמדובר בליסינג תפעולי ויש הבדלים לבין הליסינג הפרטי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה לא ע בד ככה: אתה לא באמת מוזיל עלויות אם אתה מקבל בדיוק את אותו רכב בעסקה תפעולית, רק בחוזה מול גוף אחר.

אם אתה באמת רוצה להוזיל עלויות, קנה משפחתית משומשת בת 3-4 שעברה את ירידת הערך העיקרית (פורטה, אלנטרה, קורולה אם אתה מעדיף את הכיוון השמרני) ותתחזק לבד.

ליסינג תפעולי ל-suv חדש באותו אזור חיוג של הספורטאג' יחסוך מעט מאוד, אם בכלל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אתה שוכח שבעסקה פרטית הוא לא משלם שווי שימוש

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אבל בתמורה הוא משלם מס הכנסה על כל הברוטו... בכל אופן, יכול להיות שאפשר לחסוך קצת במעבר ליסינג פרטי, אבל חיסכון משמעותי בעלויות לא תקבל ככה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כל עוד ממשיכים לשלם לחברת ליסימג ירידת ערך של רכב חדש בדרך כזאת או אחרת, לא יהיה שום חסכון מורגש.

כפי שכבר נאמר, תקנה ספורטאז'/ נירו בת שנתיים- שלוש, ובכמות הנסיעות שלכם הרכב הזה יחזיק שנים בלי שום בעיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...