Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 Aircross - לא מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מילאתי אוריאה עם ג׳ריקן של DelGreen (דלק). התהליך פשוט מוזר, במיוחד כשאין פייה שמותאמת לתדלוק. 

כל פעם שאני ממלא מג׳ריקן אני אמור להביא משפך חדש ״נקי״? מה קורה אם מנקים את המשפך במים רגילים, זה גם יכול ליצור בעיה במילוי הבא.

בקיצור, נראה לי שאחזור ל״תדלוק״ בתחנות אוריאה של דלק וזהו. בשני המקרים יש סכנה תיאורטית לזיהום בתהליך, ואני כבר מעדיף לסמוך על הבדיקות של דלק מאשר על היכולות שלי. חוץ מזה אני יכול למלא עד הסוף, שזה אומר לתדלק 17 ליטרים במקום 10 כל פעם.

• אהבתי 1
פורסם

אני גם מתדלק בברז תדלוק במיקה, עדיף מההתעסקות.

לא ממליץ לתדלק 17, עדיף שזה יישאר טרי כי זה עם תוקף של שנה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
בתאריך 4.4.2021 בשעה 15:11, odedia כתב:

היום מילאתי אוריאה עם ג׳ריקן של DelGreen (דלק). התהליך פשוט מוזר, במיוחד כשאין פייה שמותאמת לתדלוק. 

כל פעם שאני ממלא מג׳ריקן אני אמור להביא משפך חדש ״נקי״? מה קורה אם מנקים את המשפך במים רגילים, זה גם יכול ליצור בעיה במילוי הבא.

בקיצור, נראה לי שאחזור ל״תדלוק״ בתחנות אוריאה של דלק וזהו. בשני המקרים יש סכנה תיאורטית לזיהום בתהליך, ואני כבר מעדיף לסמוך על הבדיקות של דלק מאשר על היכולות שלי. חוץ מזה אני יכול למלא עד הסוף, שזה אומר לתדלק 17 ליטרים במקום 10 כל פעם.

אל תתחכם,זה המקור לתקלות ובעיות,רשום לך להחליף משפך עם כל מילוי,תעשה את זה,אחר כך אומרים צרפתייה מחורבנת...

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק כזה יש לי ממיכל דלק שקניתי פעם ולא השתמשתי בו, מתברג בול על מיכלי האוריאה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...