Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לרכוש סיאט איביזה fr 2012 tsi 1.2 עם 100k ק״מ ב-38 אלף ש״ח

האם עסקה משתלמת? אם לא אז בכמה הייתם מתמכרים את הרכב?

בנוסף הציעו לי ספייס סטאר 2016 גם באזור המחיר הזה, מה דעתכם?

פורסם

מה יותר חשוב לך ביצועים או אמינות?

האיביזה חזקה יותר וגם נוחה יותר

הספייס סטאר פחות נוחה ורועשת אבל אמינה יותר

לגבי צריכת דלק אני לא זוכר במדיוק מי יותר חסכונית

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
מה יותר חשוב לך ביצועים או אמינות?

האיביזה חזקה יותר וגם נוחה יותר

הספייס סטאר פחות נוחה ורועשת אבל אמינה יותר

לגבי צריכת דלק אני לא זוכר במדיוק מי יותר חסכונית

אמנם הספייס סטאר יותר אמינה אבל גם האיביזה נחשב די אמינה לא? מדבר על הגרסא הידנית

ובנוגע לאיביזה האם המחיר שווה לדעתך?

פורסם
אמנם הספייס סטאר יותר אמינה אבל גם האיביזה נחשב די אמינה לא? מדבר על הגרסא הידנית

ובנוגע לאיביזה האם המחיר שווה לדעתך?

אם מדובר על ידנית אז בחירה מעולה

לגבי המחיר הרכב שמור,איזה יד שריטות מכות וכו? אם הרכב במצב טוב לך על זה

פורסם
אם מדובר על ידנית אז בחירה מעולה

לגבי המחיר הרכב שמור,איזה יד שריטות מכות וכו? אם הרכב במצב טוב לך על זה

עדיין לא יצא לי לראות את הרכב אך מתמונות הרכב נראה שמור, כמובן שזה בדיקה שטחית בלבד.

יד שלישית

פורסם

שלי הייתה ידנית מ-11/2012, עם 73 אלף ק״מ ונראות חיצונית קרובה לשלמות, נמכרה ב37 עם נזילה מהרדיאטור.

יש הסטוריית טיפולים? אם כן והרכב עובר בדיקה בלי עניינים שדורשים תיקון מיידי, נשמע לי מחיר סה״כ פייר.

פורסם
שלי הייתה ידנית מ-11/2012, עם 73 אלף ק״מ ונראות חיצונית קרובה לשלמות, נמכרה ב37 עם נזילה מהרדיאטור.

יש הסטוריית טיפולים? אם כן והרכב עובר בדיקה בלי עניינים שדורשים תיקון מיידי, נשמע לי מחיר סה״כ פייר.

ראיתי שהוא דורש מחירון, זה הגיוני?

פורסם

לגבי הסיאט, רק גיר ידני בשנה הזאת. ותבדוק אם היא לא עברה תאונות. קשה למצוא שמורות.

אתה לא יכול להשוות בין ספייר סטאר שזה (סליחה על הבוטות, קופאת מתכת על גלגלים - ותקרא לגבי מיצובישי אטראג', אותו דבר), לבין איביזה fr שזה רכב יחסית ספורטיבי.

פורסם
ראיתי שהוא דורש מחירון, זה הגיוני?

בדקת מחירון יצחק לוי?

ההגיון נקבע ע״פ ההיצע וביקוש, וממה שאני יודע הביקוש די גבוה (שלי נמכרה תוך שבוע בלי פרסום אגרסיבי) וההיצע של ידניות שמורות מהשנתונים האלה (2012/13) לא גבוה.

לדעתי כמו שאמרתי, אם יש תיעוד טיפולים (תבדוק את מצב הטיימינג) והרכב עובר בדיקה בלי ממצאים מרעישים -

משא ומתן קליל לכיוון מטה מהמחירון לטובת יישור קו וזאת עסקה לא רעה לדעתי.

אגב, משהו שאני מרגיש צורך להגיד - אם תעגל טיפה כלפי מעלה את הסכום שאתה הולך להוציא כולל יישור קו, זה מגיע ל-40 אש״ח.

בדקת אופציות שיכולות להתאים לך משנתונים גבוהים יותר? אם הרמת גימור לא מעניינת אותך יותר מדי, אתה משלם כאן חלק לא קטן מהסכום על כיסאות נוחים יותר, שתי יציאות אגזוז, סמל FR חביב בפרונט/מאחורה ועל ההגה.

פורסם
בדקת מחירון יצחק לוי?

ההגיון נקבע ע״פ ההיצע וביקוש, וממה שאני יודע הביקוש די גבוה (שלי נמכרה תוך שבוע בלי פרסום אגרסיבי) וההיצע של ידניות שמורות מהשנתונים האלה (2012/13) לא גבוה.

לדעתי כמו שאמרתי, אם יש תיעוד טיפולים (תבדוק את מצב הטיימינג) והרכב עובר בדיקה בלי ממצאים מרעישים -

משא ומתן קליל לכיוון מטה מהמחירון לטובת יישור קו וזאת עסקה לא רעה לדעתי.

אגב, משהו שאני מרגיש צורך להגיד - אם תעגל טיפה כלפי מעלה את הסכום שאתה הולך להוציא כולל יישור קו, זה מגיע ל-40 אש״ח.

בדקת אופציות שיכולות להתאים לך משנתונים גבוהים יותר? אם הרמת גימור לא מעניינת אותך יותר מדי, אתה משלם כאן חלק לא קטן מהסכום על כיסאות נוחים יותר, שתי יציאות אגזוז, סמל FR חביב בפרונט/מאחורה ועל ההגה.

איזה עוד אופציות מעניינות לדעתך יש באזור המחירים הזה? או שאתה מדבר על איביזה שהיא לא fr.

פורסם
איזה עוד אופציות מעניינות לדעתך יש באזור המחירים הזה? או שאתה מדבר על איביזה שהיא לא fr.

קודם כל, יש איביזה רפרנס 2015/16 באותו תקציב. מנוע 1.2 עם 90 כ״ס.

מעבר לזה בערך על אותה קטגוריה יש את הקליאו 0.9 (לא נהגתי עליה, מכיר אך ורק מביקורות ואנשים שמחזיקים כזו)

אם אתה פתוח לשמוע הצעות אחרות, תערוך את ההודעה הראשונה שלך עם דרישות כמו תקציב, מה אתה מחפש ברכב, העדפות מסויימות שאתה מעדיף לא לוותר עליהן ואני בטוח שתקבל כאן עוד כמה רעיונות.

שוב, האיביזה FR 2012 רכב מצויין לדעתי. מכרתי את שלי אך ורק מטעמים כלכליים.

אבל עדיין הרגשתי את הצורך להעלות את הנקודה.

פורסם
האיביזה רפרנס זה רכב אחר לגמרי. קשה להשוות בינו לבין סדרת ה FR

מסכים. רק לא בטוח שפער של 4 שנים קדימה באותו מחיר שווה את ההבדלים ברמות הגימור.

אני את השיקולים שלי עשיתי והחלטתי כן ללכת עליה ולא על רפרנס חדשה יותר, אבל זה אני.

פורסם

איביזה רפרנס ממודל 2015 פחות מאובזרת, אך מנגד בסוף השנה הרכב עבר מתיחת פנים והשתדרג באיכות חומרים טובה יותר וסלון מעט מועדכן יותר.

ספייס סטאר רכב חיסכוני יותר עם עלויות אחזקה זולות יותר,וגם יהיה חדש יותר לכן יש זיכוי לפחות תקלות.

איביזה רכב מפנק יותר והם לא באותה קטגוריה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...