Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתייעץ לקראת רכישה, טויטה יאריס 2003, 140000 קמ יד שניה פרטית, דורשת 12 ירדה ל9, האם כדאי? התקציב שלי 10d7a1680ada48304024b41dd14d08b35b.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

פורסם

זה רכב בן 15. אם הוא שמור מטופל (אולי) כדאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הנתונים טובים, השאלה אם הרכב מטופל כמו שצריך ומה מצבו?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

מצבו נראה תקין, לא לקחתי לבדיקה , חיצונית יש התקלפות של צבע והריפודים בפנים קצת קרועים אבל המנוע נשמע תקין ללא רעשים יוצאי דופן.. הרכב עבר טסט לפני חודש וטיפול ב2000 שקל

פורסם
בכללי עדיף לראות איזה שהוא תיעוד לזה שנעשו טיפולים כל שנה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

ראיתי קבלה

פורסם

על פני הנתונים לא רעים אבל,בתקציב הזה אפשר למצוא סיריון מתקדמת (שנתיים ואולי שלוש שנים יותר בתוספת אלפייה) שזהה ליאריס הזו (חולקת איתה לא מעט חלקים משותפים).הייתי מחפש אחת מ 2006.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
התקציב שלי 10

יש לך רישיון לגיר ידני?

אם כן, ב 10-12 אלף שקל אתה קונה רכב ידני מקביל (ניסאן מיקרה, פיאט פנדה או פונטו, יונדאי i10) חדש יותר ב 10 שנים מהיאריס הזאת, עם פחות ק"מ ובלי צבע שרוף וריפודים קרועים.

כמובן שבסכום הזה אפשר לקנות את המיני הידניות כמו פיז'ו 107 וסוזוקי אלטו. הן גם יהיו חדשות ב 10 שנים אבל הן ברמה נמוכה יותר מהיאריס ולכן מציין אותן בנפרד.

פורסם

הבעיה היחידה בטויוטות ישנות לדעתי היא תמורה נמוכה לקונה ביחס למחיר הגבוהה שהיא נסחרת. באותו סכום ניתן לקנות רכב מתקדם יותר בשנתון שיהיה הרבה יותר בטיחותי וגם בנוסף, רכב בטיחותי יותר מוזיל מעט את הביטוח (לטויוטה אין ESP ורק 2 כריות אוויר). בנוסף עוד 3-4 שנים הרכב יצרך מעבר של טסט כל חצי שנה.

• תוכן חדש...