Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכב מושבת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי תאונה קלה עם הרכב..(סקודה פייבוריט) פגעתי באבן נוי כזאת,הציר של הגלגלים זז מהמקום והבנתי מהמוסך שלא שווה לתקן רכב כזה..שעלה לי 5 אלף.

לא דיווחתי על התאונה לשום גורם,לא למשטרה ולא לביטוח..(לא נגרם לי שום נזק)

מה אפשר לעשות עכשיו ?

אפשר לבטל את הרישום על הרכב?(כך שלא ידעו שהייתה תאונה?)

אפשר להשאיר אותו בחנייה של הבית?

אשמח לעצה,אני באמת לא יודע מה לעשות עם הרכב..בא לי לזרוק אותו..

את הביטוח כבר ביטלתי..

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול למכור אותו לפירוק שלם,או כל חלק בנפרד,או שאתה יכול פשוט לזרוק אותו במזבלה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אני מתקשה למכור אותו לפירוקיה..הרכב במצב מעולה..

הקטע הוא שגם אם אני אמכור לחלקים בדף הזה שהוא צריך להביא לי,יהיה כתוב הסיבה-בגלל תאונה,ואני לא רוצה שיהיה מוזכר דבר כזה..

אני רוצה להיפתר מהרכב הזה שגורם לי לסבל כבר כחודש.

בקשר למזבלה,איך אני עושה את זה..? כמה זה עולה?אני מקבל טופס שנפתרתי מהרכב ואז אפשר להוריד את הרישום מהשם שלי?

פורסם
אני מתקשה למכור אותו לפירוקיה..הרכב במצב מעולה..

אתה סותר את עצמך, הרי אמרת שאתה רוצה להפטר ממנו או אפילו לזרוק אותו בחצר

אז מה הבעיה למכור אותו לקבל עליו כסף מפירוקיה..

אתה צריך כנראה להגיע להחלטה עם עצמך ולא עם הפורום

בכל אופן מה זה משנה מה יהיה הסיבה שמכרת את הרכב לפירוקיה, זה לא שהולכים לרשום

לך את זה בתור עבר פלילי, זה גם לא מעניין אף אחד..

לדעתי אתה סתם מקצין את כל העניין.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

אם אני נותן לך את השלדה של הרכב שלי עדיין לא יהיה שוה? כרגע נשאר כמעט רק שלדה, ואני חושב שיש לי עליו עדיין ביטוח גרירה...

פורסם

אגב בינתיים יש עליו גם את המנוע ותיבת ההילוכים יושבים במקומם אחרי שפירקתי את הראש מנוע, ומי שבירושלים ומעניין אותו לראות איך נראים הבוכנות עולים ויורדים כשמזיזים את הרכב, שיצור איתי קשר בה"פ! אחרי שכל החברים שלי יראו את זה אני מוריד את כל מה שנשאר תחת מכסה המנוע.

פורסם

חבל שזו לא פורמן - הייתי שמח לשלוח כמה חלקים לידידה טובה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה דברים:

מבחינה רישומית יש תהליך השבתה ברשות הרישוי שכולל, למיטב ידיעתי, גם את שליחת לוחית הרישוי.

שים לב שגם אם הרכב מושבת והוא רשום על שמך, יש לך אחריות עליו, כולל אחריות ביטוחית...לכן כדאי שתבטל את הרישום ותשחרר את עצמך מנוכחות הרכב.

אנ מציע שתתקשר לרשות המקומית ותבקש את הנחייתם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...