Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בן 22 וחצי, נהג חדש וצעיר ואני מחזיק בקיה פיקנטו 2014 (LX 1200ׂ)

נתונים יבשים: הרכב עלה לי במזומן 36 אלף ש"ח (לפני פחות משנה), עשתה 70K ק"מ

ביטחתי ביטוח מקיף יצא לי 7800 שנתי (שזה כ700 ש"ח בחודש רק הביטוח).

בגלל שאני טס בקרוב לטיול של חצי שנה חשבתי למכור את הרכב, מהסכום שארוויח מן המכירה אשמור בצד כ15-20K לרכישת רכב בשנתון ישן יותר כשאחזור מהטיול (כך גם אחסוך חצי שנה של הוצאות ביטוח).

אמנם אמא שלי יכולה להשתמש ברכב בזמן שאני לא נמצא ואני גם יכול לבטח אותו רק בצד ג' שאז הביטוח יעלה מחצית מן הסכום הנוכחי. אך עדיין קורץ לי העניין שאוכל לרכוש רכב זול יותר וכך הרווחתי סכום של כ10K נוספים לטיול. וגם לא אצטרך לבטח מקיף כי זה רכב זול, כך שההוצאות יהיו משמעותית יותר זולות לאחר הטיול.

מה דעתכם? הייתם הולכים על זה?

אפשר להביא משהו טוב ב15K-20K?

איזה שנתון של מיני/סופר מיני אוכל להביא?

המלצות לרכבים בתקציב הזה יתקבלו בברכה (אמינות וחסכוניות)

תודה

עריכה אחרונה על ידי bar201
פורסם

אני לא הייתי מוכר את הרכב אתה לא יודע מה תקבל ברכב שתקנה וישור קו מחדש

אפשר למצוא רכבעם סבבה במחירים האלה אבל אתה צריך לקחת בחשבון בנוסף חקניה את העחות של ישור קו.

אני לצורך העניין רכשתי רכב ב14000 וישור קו מלא עלה לי 6000 .

אפשר לבדוק את האופציה האם ניתן לרשום את אמא שלך בתור נהגת יחידה ואז זה יוזיל עלויות .

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

לא הייתי מוכר, זה לא יחסוך לך כלום ורק יעשה כאב ראש.

יש לך רכב אמין שאמור להחזיק הרבה שנים. חצי שנה של "הקפאה" לא אמורה לגרור צעדים דרמטיים מבחינתך

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הייתי מבטל את הביטוח המקיף

במקרה של תאונה אתה תשלם השתתפות עצמית+ עליה בפרמיה, מה שיעלה לך יותר מ-10 אלף. לשלם אקסטרה של 7.5 אלף(ההפרש בין ביטוח חובה+צד ג) על רכב ששווה סביב ה-32 אלף?

חבל על הכסף.

פורסם

אם סוג הרכב כזה דבקה כן הייתי מוכר , זה לא רכב נדיר שצריך לשמור עליו.

אם אתה יודע שהכסף הזה יעזור לך מאוד אז תמכור בלב שלם וכשה תחזר שוב לארץ לא בעיה לקנות אחת חדישה יותר ואולי לקנות משהו אחר ומעניין .

אגב ככה יהיה לך ראש שקט שתה יודע שלא יקרה לרכב שלך כלום כי הוא נמכר .:)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הרעיון של לבטל את ביטוח המקיף על רכב ששווה 30K שח ולהמשיך לנהוג בו רע מאד.

מילא יש לך חניה בבניין שאתה מאמין שלא יגנב. אבל אם כבר רעיון כלכלי יותר זה לבטל את הביטוח שלך (נהג חדש ביטוח יקר מאד) ולבטח רק את את אחד ההורים עד שתחזור. במקומך הייתי מסתכל 4-5 שנים קדימה ונמנע מלימכור אותה. לא חסר רכבים לא רעים ב15-20 אבל ה10K שתחסוך יכולה להתקזז חלקית עם יישור קו הרכב שתקנה בהמשך (כמובן תלוי איזה רכב ומה מצבו) ויתכן בסוף שמכל ההתעסקות תחסוך 5K ולצד כל הצרות בקניית רכב.

כמובן שזה לא וודאי מה שאמרתי וכמו שאומרים "יש ויש". אבל שוב תסתכל 4-5 שנים קדימה.

פורסם

הייתי מנסה למכור. תצליח-תצליח לא תצליח-לא תצליח.

כלכלית, יש פה הגיון כלשהו, במיוחד ובעיקר בזכות זה שלא אכפת לך מה לקנות,

ובמיוחד שאם נסעת בפיקנטו שנה, סף הדרישות שלך מרכב הוא כנראה מינימאלי מה שרק יעזור לך כלכלית במציאת כלה לכשתחזור.

פורסם
הרעיון של לבטל את ביטוח המקיף על רכב ששווה 30K שח ולהמשיך לנהוג בו רע מאד.

מילא יש לך חניה בבניין שאתה מאמין שלא יגנב. אבל אם כבר רעיון כלכלי יותר זה לבטל את הביטוח שלך (נהג חדש ביטוח יקר מאד) ולבטח רק את את אחד ההורים עד שתחזור. במקומך הייתי מסתכל 4-5 שנים קדימה ונמנע מלימכור אותה. לא חסר רכבים לא רעים ב15-20 אבל ה10K שתחסוך יכולה להתקזז חלקית עם יישור קו הרכב שתקנה בהמשך (כמובן תלוי איזה רכב ומה מצבו) ויתכן בסוף שמכל ההתעסקות תחסוך 5K ולצד כל הצרות בקניית רכב.

כמובן שזה לא וודאי מה שאמרתי וכמו שאומרים "יש ויש". אבל שוב תסתכל 4-5 שנים קדימה.

מדובר פה בפיקנטו, רכב בסיסי שיש 10 אלף כמוהו בכבישי הארץ, על איזה גניבה אתה מדבר?

לדעתי לשלם אקסטרה על ביטוח, סכום שהוא 25 אחוז מערך הרכב, זה סתם חסר טעם וחבל על הכסף(כול עוד אתה נהג סביר ולא קוף שנוהג כמו מטורף)

פורסם

מחיר הזוי לביטוח מקיף, לא הייתי משלם סכום כזה. אם לא ניתן להוריד מהמחיר משמעותית אז הייתי עושה ג׳ וחובה בלבד, לדעתי ממש לא שווה על רכב ששווה 30 פלוס לשלם אוטומטית כמעט 8 אלף בשנה (!)

אני גם הייתי בן 22 פעם (:-() והיה לי רישיון והכל בסדר, תנהג רגוע ועם שכל ואין סיבה שחלילה יקרה משהו שיצריך הוצאה גבוהה מ 8 אלף בכל שנה על תיקונים, מקסימום שפשופים קלים. בלי קשר לאם תחליט להחליף רכב (אישית לדעתי כבר תשאר), אני כן הייתי מבטל את הביטוח מקיף במקרה הזה.

• תוכן חדש...