Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורם,

לאור התרחבות המשפחה(בקרוב 2+1) אנו חושבים לעבור לרכב גדול ונוח - אני בחור גדול 1.90, יצטרך להעמיס עגלה בבגאז וכסא בטיחות.

כרגע אנו מתניידים עם מאזדה 2 (2013), הרכב ישמש כרכב ראשון בהתניידות בפקקים ברחבי גוש דן 60KM ביום.

התקציב הוא בסביבות ה 80אש"ח +-

ההתלבטות שלנו היא בין מספר רכבים:

סקודה אוקטביה T1.4 2016 ומעלה - אהבנו את אופן פתיחת הבאגז', מרחב פנים מקדימה ומאחור והכוח הזמין.

טויוטה קורולה 2016 1.6 ומעלה אהבנו - רכב אמין ביותר שנוטה להזדקן די טוב.

קיבלנו מספר המלצות על קיה פורטה ויונדאי אלנטרה, אישית אני פחות מתחבר למותגים הללו בנוסף מקריאה בפורום בימים האחרונים אני מבין שיש ברכבים אלו לא מעט בעיות חשמל.

למיטב הבנתי ניתן להכניס לתקציב גם ג'יפון חמוד דעתכם?

בנוגע לאוקטביה, מה רמת האמינות של הרכבים הללו? ישנן תקלות עם הטורבו\מנוע? ישנן תקלות עם תיבת ההיכלוכים? לא מעט נציגים בחברות הליסינג מלכלכים על הרכב הנ"ל בעיקר על אמינותו. יש איזה קאטצ' כלשהו שהרי כל נהג מונית שני נוסע על רכב כזה?

בנוגע לקורולה, יש לה מוניטין ושוק מעולה ואמינות מעולה - מקנה המון שקט בראש, שהרי למי יש כוח ללכת בבקרים למוסך בשל תקלות חוזרות?, את סביבת הנהג פחות אהבתי ברחב הזה, מרגיש מיושן ונראה כי עיצוב הפנים אינו תואם לעיצוב החוץ.

חברים יקרים, אשמח לשמוע את דעתכם, ניסיונכם ועצותכם בנושא.

בברכת שבוע טוב,

לביא

פורסם

לקורולה גיר רציף - הרבה יותר מתאים לנסיעה בפקקי גוש דן. הנסיעה חלקה לגמרי.

הגיר של אוקטביה, במיוחד המצמדים, לא אוהבים סוג הנסיעה הזה ותדירות החלפת מצמדים עלולה להגיע לפעם ב 30 אלף קילומטרים, אולי אפילו פחות מזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לקורולה גיר רציף - הרבה יותר מתאים לנסיעה בפקקי גוש דן. הנסיעה חלקה לגמרי.

הגיר של אוקטביה, במיוחד המצמדים, לא אוהבים סוג הנסיעה הזה ותדירות החלפת מצמדים עלולה להגיע לפעם ב 30 אלף קילומטרים, אולי אפילו פחות מזה.

תודה חבר, האמת זה משהו שבכלל לא חשבתי עליו.

אשמח לעוד תגובות בנושא, יש רכבים אחרים שהייתים ממליצים לשקול?

פורסם

תבדוק אם מרכב סטיישן יותר נוח לך,אני באוגוסט קניתי פג'ו 308 סטיישן שנת 2015 עם מנוע טורבו ויש מלא מקום להכול.

קנינו את הרכב לכבוד הקטן שנולד לנו בנובמבר.

ממליץ לך לבדוק את המרכב הזה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...