Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני כמה חודשים התחילו לי שתי בעיות ברכב (אני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה).

הבעיה הראשונה היא שלפעמים הרכב מגיע להילוך שלישי ולא מעלה לרביעי (הטורים פשוט ממשיכים לעלות). אם אני עוצר עצירה מלאה, הבעיה מסתדרת זמנית ואז חוזרת שוב.

בעיה נוספת היא שהנורית של הESP נדלקת כמה שניות אחרי שאני מתניע את האוטו ולא נכבית בכלל.

הרכב הוא סוזוקי ספלאש 2012. אחרי בדיקה במוסך, אמרו לי שיש בעיה במודולטור הABS ושצריך להחליף את כולו ושזאת הסיבה לשתי הבעיות. בנוסך, חבר אמר לי שהבעיה עם נורית הESP היא בעיה מוכרת בסוזוקי, ושזה קורה בגלל שבית המצרעת נסתם ומשום מה זה מדליק את הנורה.

יכול להיות שהבעיות האלה קשורות וניקוי של בית המצרעת יפתור את שתי הבעיות?

תודה!

פורסם

תתחיל בניקוי מצערת יסודי, כמו שצריך לנקות מצערת אלקטרונית. (יש מדריכים בפורום) ואז ניתוק מינוס מהמצבר.

זאת אכן מחלה ידועה בסוזוקי למיניהם.

Stay Dirty

פורסם

אל תחליף שום מודולטור עד שתנקה ביסודיות את המצערת כי כמו שציין אסף זה המחלה שלה ומניסיון של כמה ספלאשים כאלה הבעיה אכן ניפתרה לאחר ניקוי שכלל כמובן פירוק המצערת מסעפת היניקה וניקוי לפי כללי מצערת אלקטרונית. אל תסכים בשום פנים ואופן שיעשו את הניקוי בשיטת הריסוס על מצערת מחוברת ומנוע עובד.

• תוכן חדש...