Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שהמחיר של החמש יותר זול מהשבע. ואני חושב לקנות של חמש ולהפוך לשבע על ידי הוספה של הכסאות מאחורה כמובן באופן חוקי ומסודר.

מה אתם אומרים?

פורסם

התוספת של השני מקומות יעלו לך יותר מאשר ההפרש בין ה-5 מקומות ל-7 מקומות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ראיתי שהמחיר של החמש יותר זול מהשבע. ואני חושב לקנות של חמש ולהפוך לשבע על ידי הוספה של הכסאות מאחורה כמובן באופן חוקי ומסודר.

מה אתם אומרים?

אי אפשר חוקית, וזה מ-מ-ש לא כלכלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אי אפשר חוקית, וזה מ-מ-ש לא כלכלי.

אני דווקא שמעתי על מקרים שהסבו ל7 מקומות כאשר כל החלקים מקוריים מפירוק(כסאות, חגורות, דיפוני פנים וכו'). כמובן בהנחה שמגיע דגם כזה בדיוק, לאחר ההסבה התקבל אישור מעמדה מס'1 בחולון.

בנוגע לפן הכלכלי... בהנחה שתמצא כזו מפירוק תברר קודם מה העלויות, מצטרף לקודמי שהגיב לא נשמע משתלם במיוחד

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם
התוספת של השני מקומות יעלו לך יותר מאשר ההפרש בין ה-5 מקומות ל-7 מקומות.

ההפרש בין ה-7 מקומות ל-5 מקומות הוא גדול ! ה-7 מקומות שמור נמכר מעל למחירון דגם ה-5 מקומות עם נתונים זהים נמכר בפחות מהמחירון בקיצור יש הפרש משמעותי .

:fadein:
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה,

אם כבר אאוטלנדר 7 מקומות, למישהו יש הסבר לפער של 10 א"ש בין מחירון יד 2 (44000) ללוי יצחק (34000), אני בדיוק מתלבט על אחד כזה משנת 2008.

איזה מהם אמור לשקף מחיר ריאלי?

תודה.

פורסם

המחירים בלוח.

המחירון מזמן הוא פיקציה/פונקציה ביטוחית בלבד

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...