Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש ב-CS כבר אי אילו שנים, אם כי רק למסמכים קטנים, לא לפסקי דין ארוכים. זה קצת מסורבל, אבל במצב הכלכלי שלך אני לגמרי מבין אותך.

הבן שלי שלומד בטכניון כנראה משתמש בה לא מעט, אם כי איני יודע מה היקף השימוש. הוא גם מדפיס בטכניון כנראה במשהו כמו 10 אג' לדף. בדוק אם יש לך אפשרות לשירות דומה זול במכללה לעבודות לא דחופות.

לגבי יתרונות הלייזר על הזרקת הדיו - מדובר בהדפסה יותר זולה ומדפסות הרבה יותר אמינות. יש לי בבית שתי מדפסות הזרק דיו - אחת במחסן ואחת בפינת העבודה - שתיהן ללא שימוש כבר אי אילו שנים. אף אחד בבית לא נזקק להדפסות צבעוניות, כך שהמדפסות האלה למעשה מיותרות. אם אחד הבנים יזקק להדפסות צבעוניות לאיזה הגשה חשובה (עבודת גמר) נשלם פעם אחת לשירות מקצועי, קרוב לודאי שיעלה פחות מראש דיו צבעוני אחד או שניים.

לגבי קריאה מניר לעומת מסך - חד משמעית, מוכח מחקרית. המסך טוב כאשר צריך references וחיפוש מילים ומושגים, אבל ללימוד מסודר אין תחליף לספר המודפס.

ודבר אחרון - נדמה לך שזמנו של הפקס עבר. יש לא מעט חומרים שיש איסור להעביר בדואל, הסיכון לדליפה בפקס הרבה יותר קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתה לי מדפסת brother שחיה לה 3 שנים והחליטה להשתגע: הדפסה של צד אחד חור וצד שני בהיר מדי.

ניקיתי את המדפסת כפי שראיתי במדריכים השונים ביוטיוב. לא עזר לי והחלטתי. לרכוש את קנון.

פורסם

הקנון הביתיות ידועות כבעייתיות ולכן אני גם לא מוכר אותן. התקלה האמורה הגיעה אצל לקוחה שלי. בשיחה עם מעבדה שלהם הם טוענים שבקר ההדפסה (המוח שלה) תקול ומצריך החלפה במחיר הזוי של 250 שקלים, שהיא עולה במקרים מסויימים פחות.

לגבי הHP - כנ"ל. הם מייצרים אותן חד פעמיות ובמיוחד את הגורפן שלהן. הגורפן אחראי על משיכת הדף והעברתו במסלול ההדפסה עד המפלט שמוציא את הדף. הגורפנים בנויים מגלגלי גומי שאמורים להיצמד לדף. בפועל הם מדביקים אליהם טונות של אבק ולכלוך והופכים לחלקלקים.

המדפסת שאני הכי מוכר ויש לה הכי ביקוש היא J480DW, או, אם תמצא - את הדגם הקודם: J470DW. ה-470 נמצאת אצלי כבר כמעט 10 שנים ולא נתקעה מעולם. רק דיו שהיא טוחנת אבל הדיו שלה זול מאוד: סט של 4 מחסניות ב-100 ש"ח ופחות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...