Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניראה שהגיר נחוץ שיפוץ...הוא מחליק. כניראה זו התקלה P0741 שקשורה לממיר המומנט ומשותפת גם לטויוטה ראנקס וגם לקורולות. אל תשפץ חבל על הכסף, תביא מפירוק/יבוא. תרים טלפון לחברת שלמה נאור בבית נקופה בטוח יש להם גיר שכזה והגירים הם מביאים הם מצויינים כבר לקחתי כמה מהם והרכבתי...מצויינים! המחירים שהם זולים כ 1000 שח לגירים שכאלה והם מביאים לך את הגיר עד הבית ללא דמי משלוח. אבל כמובן שלפני הכל גש לשמוע שאכן הבעיה היא בגיר.

למה היית צריך להחליף כמה? זה לא משהו חד פעמי? או שאתה בעצמך מחליף גירים לאנשים אחרים? אז אתה ממליץ להחליף אבל אני רוצה לשמור את שלי אצלי, כמו כן איך אדע מעין זה מגיע יגידו לי או שיחרטטו ? איפה אעשה את ההרכבה ובכמה ?

פורסם

גם לגיר יש בלאי ושהוא מגיע למצב שהוא נחוץ שיפוץ אני מעדיף להחליפו..יצא לי להחליף גירים ברכבים למיניהם...גירים שהבאתי מפירוק/ יבוא כמובן בסביבות ה 1000 שח. חבל על הכסף של שיפוץ והגירים האלה נוסעים עד היום יופי יופי! לא התכוונתי שיצא לי להחליף כמה פעמים באותו הרכב. אם אתה מביא גיר ממקום מוכר הם בסדר גמור בדרך כלל. וכן...בעצמי כמובן אני מבצע את ההחלפה כי רק על עצמי אני סומך בכל הנוגע לרכב. לגביך אם יבוא יום ובאמת תצטרך גיר תפנה לאן שהמלצתי לך לשלמה נאור הם בסדר גמור. לגבי ההרכבה כבר נכווין אותך למי שצריך ולמביני עניין בזה. הרי ברור לך שאם אתה הולך למוסך ודרכו רוכש את הגיר וההרכבה אתה תצא בלא פחות מ 3000 שח.

פורסם
גם לגיר יש בלאי ושהוא מגיע למצב שהוא נחוץ שיפוץ אני מעדיף להחליפו..יצא לי להחליף גירים ברכבים למיניהם...גירים שהבאתי מפירוק/ יבוא כמובן בסביבות ה 1000 שח. חבל על הכסף של שיפוץ והגירים האלה נוסעים עד היום יופי יופי! לא התכוונתי שיצא לי להחליף כמה פעמים באותו הרכב. אם אתה מביא גיר ממקום מוכר הם בסדר גמור בדרך כלל. וכן...בעצמי כמובן אני מבצע את ההחלפה כי רק על עצמי אני סומך בכל הנוגע לרכב. לגביך אם יבוא יום ובאמת תצטרך גיר תפנה לאן שהמלצתי לך לשלמה נאור הם בסדר גמור. לגבי ההרכבה כבר נכווין אותך למי שצריך ולמביני עניין בזה. הרי ברור לך שאם אתה הולך למוסך ודרכו רוכש את הגיר וההרכבה אתה תצא בלא פחות מ 3000 שח.

אוקי מעולה , מה שקורה שעכשיו הגיר כבר מחליק גם במהירויות נמוכות וזה כבר נראה לא פשוט להמשיך לנסוע.

אז בעצם לפי מה שאני מבין אני צריך קודם לאבחן במכון גירים אם יגידו שדורש שיפוץ אני קונה גיר מפירוק ושואל אותך איפה להחליף אותו ? :)

אני מניח כבר עכשיו שכנראה אצטרך החלפה אתה מעדיף שקודם אבדק במכון ואז להמליץ על מקום שיחליף ?

פורסם

כפי שהסבירו- שיפוץ במכון גירים 4500-5000 זו אופציה א'.

אופציה ב' : קניית גיר עצמאית מפירוק (אתה פונה ליבואן גירים,מזמין את הגיר ומקבל אותו ומשם נוסע למוסך שירכיבו) כמה שיעלה הגיר+עבודה.

1000 שח לגיר כזה זה מחיר בדיחה אם זה נכון והשאלה היא אם אין הבדשלים בין מחיר לאיש מקצוע ללא פערי תיווך לבין הצרכן הפרטי.

מה יש לך להפסיד- הרם טלפון לשלמה נאור (חפש בגוגל) ושאל כמה עולה כזה גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקניית גיר מפירוק סיכוי שהוא יהיה עם תקלה, די גבוה.

זה אחד המקרים שכן כדאי לבצע את הקניה של הגיר דרך המוסך שמרכיב לך אותו, גם אם זה אומר לשלם עוד 20% או 30%.

אם תרכוש עצמאית ו 5 דקות אחרי ההרכבה יתברר שהגיר לא תקין, תשלם פעמיים על פירוק והרכבה.

ספק החלפים יחליף לך את הגיר באחד אחר אבל לא יחזיר לך את מה ששילמת על העבודה.

פורסם

הייתי מתחיל מהחלפה חלקית של נוזל הממסרה האוטומטית + תוסף מייצב לשיפור צמיגות נוזל הממסרה החדש.

העלות כ 500-600 ש"ח - לביצוע החלפה חלקית + התוסף... לא חובה לפרק את אגן הממסרה

ולהחליף פילטר פנימי - אנו לא מפרקים אגן ומחליפים פילטר פנימי (למחמירים יש אפשרות לבצע החלפת פילטר פנימי)

במידה וטיפול ההחלפת נוזל הממסרה לא הצליח - רק אז הייתי נכנס לטיפול יותר מורכב, ואו החלפת הממסרה.

התוסף שיש לי ניסיון איתו

א - http://www.otopoint.co.il/items/1670211-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-ATC-plus-BG

השתמשנו ואנו משתמשים עם התוסף - בממסרות מאזדה טויוטה יונדאי הונדה - והתוצאות היו טובות.

ב - שמן ממסרה מתאים - Valvoline MaxLife ATF 3.78L - מתאים ל טויוטה מאזדה הונדה יונדאי

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-Valvoline-MaxLife-ATF-3-78L.html

ראה דיונים בעבר עם בעיות דומות בממסרה האוטומטית - ולאחר החלפה חלקית הממסרה חזרה לעבוד טוב.

רצוי לבצע את הבדיקה והחלפת נוזל הממסרה במוסך טוב, המבין במכונאות.. ואו

מכונאי, חברים המבינים , ואו ליצור קשר עם חברי כנופיית הטיפולים מהפורום.

ראה דיונים בנושא.

1 - שימוש בתוסף bg act plus לגיר אוטומטי של מיצובישי קולט 1994

2 - מאזדה 3 בעיות גיר

3 - הונדה סיוויק 92 לא מעביר הילוך בעת נסיעה

4 - איזה שמן גיר יש במאזדה 3 ספיריט 2008?

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יכול להיות שיש לך יותר מידיי או פחות מידיי שמן, זה מאוד קריטי נושא המפלס.

לפי דעתי תיגש לכל מוסך ותבקש להחליף שמן גיר סינטטי מלא של דלקול, לפרק קרטר ולנקות אגן שמן מלמטה ביסודיות (270 אלף כבוד), תשים תוסף ייעודי ותנסה את הרכב לכמה ימים אם הבעיה נפתרה תכתוב.

מכון גירים לטעמי: שיפוץ לא שווה רק החלפה של הגיר מפירוקיה לרכב עם ק"מ נמוך.

לא הייתי ממהר.

לשיקולך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הלכתי אליהם המחיר טוב (פחות משיפוץ זה בטוח) , הנסיעה הראשונה נראתה לי אחלה, לפני שמסרו לי את הרכב הם עשו נסיעת מבחן של כשעתיים (אמרו היה פקק) אבל חוץ מזה הכל אחלה, נראה מה יהיה בהמשך.. מקווה לטוב

תודה בכל מקרה

פורסם

מתעלק על בשרשור.

יש לי בדיוק אותו רכב עם 100 אלף ק"מ.

לא מרגיש שיש לי בעיה בגיר, אבל כדי למנוע בעיות בעתיד האם כדי להחליף שמן ופילטר שמן בגיר?

פורסם
הלכתי אליהם המחיר טוב (פחות משיפוץ זה בטוח) , הנסיעה הראשונה נראתה לי אחלה, לפני שמסרו לי את הרכב הם עשו נסיעת מבחן של כשעתיים (אמרו היה פקק) אבל חוץ מזה הכל אחלה, נראה מה יהיה בהמשך.. מקווה לטוב

תודה בכל מקרה

אז גם את ההרכבה עשית אצלם? כמה יצא הגיר וכמה ההרכבה?

פורסם
מתעלק על בשרשור.

יש לי בדיוק אותו רכב עם 100 אלף ק"מ.

לא מרגיש שיש לי בעיה בגיר, אבל כדי למנוע בעיות בעתיד האם כדי להחליף שמן ופילטר שמן בגיר?

שמן ופילטר גיר אם לא ידוע מתי הוחלף או שלא הוחלף מעולם בוודאי שלהחליף! החלפה חלקית לפחות.

אם אאין תופעה שנילווית לנורה מכיוון הגיר והוא מתפקד הייטב לא הייתי עדיין חושב על החלפה של הגיר.

פורסם

"אם אאין תופעה שנילווית לנורה מכיוון הגיר והוא מתפקד הייטב לא הייתי עדיין חושב על החלפה של הגיר."

אין לי מנורה שדולקת, אני חושב להחליף פילטר שמן ושמן גיר לבד.

ראיתי סרטונים ביו טיוב וזה לא נראה מסובך

פורסם

אותי מעניין עד כמה כדאי לפתוח את הגיר ולהחליף את הפילטר.

זה עוד פתח לבעיות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...